Veronicaaa

Medlem
 • Innehållsantal

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

42 Bra

Om Veronicaaa

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Nej jag har aldrig haft problem med vikten. Jag gör det för att jag mår bra av det då jag slipper sug och får mer energi, men sen har jag alltid glidit tillbaka till "vanlig" mat. Har aldrig märkt att jag får sämre resultat.
 2. Hehe det har nog blivit typ 4-5 ggr på 10 år...
 3. Haha ja där satte du huvudet på spiken...
 4. Okej ja jag har inga problem med vikten. Jag har alltid varit smal. Jag går alltid upp något kilo i vikt när jag börjar med lchf. Jag har mycket stress i livet och är en ganska orolig själ, så då kanske det inte är så dumt att äta fler gånger ändå.
 5. Ja jag tränar nästan alltid på morgonen och efter träning har jag alltid väldigt svårt att äta så då brukar det bara bli ett par ägg och och kaffe med lite kokosfett. Det står jag mig inte så länge på efter ett träningspass. Kanske skulle lära mig att äta tills jag är proppmätt men det känns inte så bra haha 😅
 6. Jag har svårt att äta mycket i taget och gillar inte känslan av att bli sådär riktigt mätt. Det blir att jag äter 4 gånger om dagen. Springer 8 km 4-5 ggr i veckan och styrketräning 2 ggr i veckan vilket också kanske bidrar till att jag äter ofta Märker att många kanske bara äter ett par mål om dagen på lchf. Får man sämre resultat/mående av att äta fler gånger. Vad har ni för erfarenheter?
 7. Ja jag förstår din poäng men jag gick verkligen in med inställningen att det inte skulle fungera. Men det fungerar ju? 🤔
 8. Hehe ja men det var ju på Martina Johanssons blogg jag läste tipset om den kalla potatisen...
 9. Tvivlar på om det fungerar. Det höjer väl inte insulinet? För det är en del av grejen med den kalla potatisen tror jag.
 10. Jag har sovit så bra om natten sen jag började med lchf. Har dock haft problem med nedstämdhet under en tid och har därför börjat med husmorsknepet att ta en kall potatis innan sovdags för serotoninets skull. Detta funkar kanon och jag mår mycket bättre men dock så sover jag jättedåligt av att ta en kall potatis på kvällen, vaknar väldigt många gånger på en natt. Någon som vet varför eller har några tips?
 11. Jag har varit på och av lchf ett antal år nu men senaste 6 månaderna varit av. Började med lchf igen för en vecka sedan. Har haft problem med ångest ett antal år nu och när jag äter mycket kolhydrater är inte ångesten alls lika stark. Nu när jag har börjat med lchf igen kommer ångesten som en käftsmäll igen. Jag förstår att det tillhör omställningsfasen men allmänt har jag mycket mer ångest och nära till andra obehagliga känslor när jag äter lchf. Någon som känner igen sig?
 12. Där satte du nog huvudet på spiken, ska pröva detta ☺
 13. Det är en stark ihållande värk i hela magen. Blir svullen när jag har ätit men inga gaser eller halsbränna
 14. Nej men det är just att jag kan äta det när jag inte äter lchf som gör mig lite fundersam. Avokado, kokosgrädde oxh vitkål är andra livsmedel som jag blir känslig emot.