Gå till innehåll

Johan Anderljung

Medlem
 • Innehållsantal

  14
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

34 Bra

Om Johan Anderljung

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Fick en motfråga när jag pratade med en god vän. Hur kan det då komma sig att så många vegetarianer är så smala då dom öser i sig kolhydrater? Biokemi på detta den som kan frågeställningen. Tack på förhand. PS! Min gode vän är journalist så gärna ett svar som är övertydligt. ?
 2. Är det dåligt att ligga så högt?
 3. Johan Anderljung

  Ketonix

  Finns det någon som kan Ketonix i gruppen? Fråga: Jag blåser varannan dag gult (70-80 ppm) och nästa dag varvar jag snurran till typ 151ppm. Är jag duktig eller dum? Mitt kolhydratintag ligger på max 10g/dygn och jag dricker mycket vatten. Mår som en kung tycker jag nog. Jag har sökt efter information om detta men inte lyckats hitta någon. Over&Out
 4. Nej då, nära noll kolhydrater och planerar att ligga där någon månad eller två. Kommer dock forska lite på detta med enzymtabletterna du nämner. Tack!
 5. Stort tack för engagemanget. Jag har kört med vitkål i både kokt och stekt form i två dgr nu och det verkar som om det börjar hjälpa. Det bökar liksom inte runt i krökarna längre. Är glad om jag slipper psyllum. ?
 6. Jag ser ju hur rätt du har. Tack!
 7. STORT TACK! Jag känner inte alls igen detta trassel. Har på den tiden när Skaldemans bok kom ut kört denna kosthållning, då var det inga problem alls. Jag är helt övertygad om att det är sackarinet som har ställt till detta.
 8. Så är det allt, men positiva små grejor har jag allt märkt. Den jä... cykelsadeln har slutat gnälla. Bara den lilla detaljen...
 9. Hej och tack! Det är gaser helt enkelt och kolhydraterna är nära nog noll, det är därför jag är så förvånad.
 10. Tack! Jag slutade direkt när jag såg vad det innehöll.
 11. Har ätit lchf sedan 1,5 veckor och känner att det är på gång men jag upplever att magen bökar. För två dagar sedan började jag misstänka att den Inolaxol jag ätit kontinuerligt i två år kan vara boven. Jodå, kollade i FASS och mycket riktigt den innehåller sackarin. Hur länge tror Ni det tar att bli av med detta då det troligtvis ligger kvar i tarmarna en tid? Kan jag göra något själv typ; dricka grädde eller äta något som får ut Inolaxolen snabbare? Tacksam om hjälp finnes!
×
×
 • Skapa nytt...