Sara123

Medlem
 • Innehållsantal

  39
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

70 Utmärkt

Om Sara123

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Sara123

  Ständigt trött

  17.01 var jag höggravid så troligtvis påverkade det mina dåvarande värden. Tröttheten har jag dock haft mer eller mindre under många år och verkar inte påverkas av vilken kost jag äter. Hade hoppats att lchf skulle göra susen. Dock kan ju även järnet som var lite lågt påverka, plus att jag har insett att jag nog bär på mer stress än jag trott och det tar ju också energi. Jobbar på stresshantering nu och har börjat äta järn så får se om det kan göra nån skillnad.
 2. Sara123

  Ständigt trött

  Jag var lika trött innan LCHF och energin var en av anledningarna till att jag började med lchf. Så kommer inte hjälpa just energimässigt att byta tillbaka tyvärr. Hur åtgärdar man TSH, T4, T3, fri T4 och fri T3 som du skriver. Låter ju som en bra ide att göra men hur gör jag? jag har iaf börjat äta järn nu iom att de värdena var åt det låga hållet så hoppas det ska hjälpa en bit på vägen med men det kan ju vara fler saker som påverkar. Typ sköldkörteln..
 3. Sara123

  Ständigt trött

  Tack. Nu förstår jag hur du menar. Men hade jag låga T4 och T3 alltså och borde äta levaxin tänker du? Eller skulle det räcka med periodisk fasta vissa dagar?
 4. Sara123

  Ständigt trött

  Jag åt levaxin några år men slutade typ 2015-2016 ungefär. Fick testa äta det för att jag typ 2012 hade liiite lägre värden men ändå inom ok nivå, men för att jag var så trött då fick jag testa det och det hjälpte faktiskt. Men dom vill inte att man äter det i onödan för det sliter tydligen på hjärtat. Ingen aning om tyrosin och levaxin är samma sak dock? Vad är anti-tpo? Förstod inte det där om stoffskiftet heller tyvärr, trots översättning.
 5. Sara123

  Ständigt trött

  Jag har väldigt lite blödningar så det borde inte vara något stort problem. Tror då hellre på utmattning pga studier, småbarn och det klassiska att kvinnan alltid är projektledare i hemmet medan gubben hjälper till endast när man ber honom. Inget öga för att komma på själv att saker behöver göras... Gubben har förståelse för problemet och vill förändra, men då det inte sitter i ryggraden som det gör på de flesta kvinnor så glömmer han ofta...
 6. Sara123

  Ständigt trött

  Ok. Fast nu äter jag ju inge gluten sen juni
 7. Sara123

  Ständigt trött

  Ah ok. Där vet jag att jag haft brist förut. Var kanske 8 år sen eller nåt. Den gången hade jag typ helt tomt i depåerna men jättebra värden i blodet vilket enligt den chockade läkaren var helt omöjligt för nivåerna i blodet ska tydligen tömmas först om man har brist. Men då fick jag äta järn iaf.
 8. Sara123

  Ständigt trött

  Ok. Hur ska värdena vara för att vara bra? Järn går ju äta extra av men vad är ferritin?
 9. Sara123

  Ständigt trött

  Ok. Nu har jag fått tag i mina provsvar. Bifogar foton på dem. Nån som kan se om nåt är dåligt i de värdena? Läkaren sa att allt såg bra ut.
 10. Sara123

  Ständigt trött

  Oj. Hur kollar man upp det? Tror inte vi har fästingar där jag bor dock.
 11. Sara123

  Ständigt trött

  Eftersom jag tror att det här är rätt sätt att äta som livsstil så kommer jag fortsätta ändå. Skulle iofs gärna mäta ketonerna men blodmätarna är väl rätt dyra? Är ingen riktig kaffedrickare utan det är latte eller inget alls för mig. Körde det som "frukost" en period för det är ganska mättande och vill ha nåt snabbt. Men nu har jag precis börjat köra smoothie på kokosgrädde och hallon istället. Det mättar bättre och längre känner jag. Får se om det omlägget gör nån skillnad.
 12. Sara123

  Ständigt trött

  Körde en dryg månad mejerifritt och då tränade jag nästan ingenting heller pga skadad. Men det hände som ingenting
 13. Sara123

  Ständigt trött

  Nej inget vaccin på många år
 14. Sara123

  Ständigt trött

  Osäker men tror inte energinivåerna brukar skilja sig i säsonger.... har ätit 5-htp i samband med pms-problem i våras men blev av med problemen tack vare de andra kosttillskotten jag äter så tar inte 5-htp längre. Har även testat L-phenylalamin som bidrar med serotonin. Kanske ska testa igen.
 15. Sara123

  Ständigt trött

  Tyvärr låg dom inte där. Har mailat dem nu.