Tomatkött

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

Om Tomatkött

 • Rank
  Nyanländ
 1. Han äter mat, men inte med stort nöje precis. Vissa dagar blir det ganska mycket mat, andra väldigt lite. Vill ju givetvis att det blir tillräckligt totalt, och har varit en trygghet med mjölk som täcker upp. Ska kolla upp allt, tack!
 2. Jag tror att tarmen är viktig och bör respekteras redan tidigt i livet. Själv fick jag antibiotika som nyfödd, och jag har alltid haft återkommande diarré och komplicerad mage. Är helt övertygad om att det är direkt ohälsosamt att kombinera amning med antibiotika. Tror det kan påverka barnet hela livet sedan. Jag ska opereras om ett tag, något som jag inte kan avstå. I samband med operation så kommer jag få antibiotika. Detta är mycket jobbigt för mig. Min son är 1 år gammal, men älskar mjölk över allt annat. Det är svårt att få i honom riktig mat, för det är bara mjölk som gäller. Jag ogillar mjölkersättning, men det är inte ens ett alternativ då han vägrar dricka det. Äggmjölk duger inte heller, tydligen jätteäckligt. Jag var byggt upp ett förråd av mjölk i frysen. Så mat kommer han få! Men det varar inte för evigt. Min stora fråga är då: Hur lång tid efter avslutad antibiotika-kur är det okej att ge bröstmjölk igen? Om jag upprätthåller mjölkproduktion, kommer mjölken vara fortsatt "dålig" länge efteråt?
 3. Mandelmjöl i sig är rätt likt mandel, så det uppskattar jag. Men blev rejält äcklad nyss när jag engagerade mig i bakning och totalt misslyckades. Tycker inte det är gott med kakor som inte är söta. Mår illa. Skeptiskt till hela grejen med att baka. Hade sötning men blev ändå som en omelette med fel smaker. Är dyrt och äckligt att baka på lchf