Nataliya Andersson

Medlem
  • Innehållsantal

    1
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Nataliya Andersson

  • Rank
    Nyanländ
  1. Hej allesammans! Jag är nybörjare på bloggen, så ber om ursäkt om jag gör något fel Jag har fråga om min favoritmat sydkoreansk Kimchi (det är syrade och starka grönsaker). Kimchi jag gör själv enl. recept från Korea. Jag syrar salladskål, rättika och morötter. När man gör såsblandningen används rismjöl och socker. Som jag vet så försviner mycket av socket under jäsningsprocessen., den "äts" av mjölksyrebakterier. Så jag har frågan om någon vet om det lämpligt att äta kimchi vid ketokosten eller syrade grönsaker överhuvud taget . Rättika och morötter jag vet att den inte äts vid LCHF kosten men syrade då? Dem väl förlurar en del av stärkelse under jäsningen, eller har jag helt fel? Tack ! Med vänlig hälsning Nataliya