Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  3 985
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  144

Peter B vann senast 25 Juli

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

11 121 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

6 723 profilvisningar
 1. Intressant sammanfattning. Sån tur att det är precis detta jag har supplementerat med. 😉 Dock så tycker jag att det känns det lite tveksamt att massivt supplementera över väldigt långa perioder...så för tillfället har jag dragit ner till att bara använda ett multivitamin/spårämnes preparat och krillolja.
 2. Peter B

  Stanna i ketos

  Härligt Cleppa!
 3. Tack för frågan! Ja det borde vara dags för en rapport. 😉 Det går sannolikt uselt .... semesterperioden då blir mer saker än vanligt LCHF. 😉 Dessutom blir det mer mat än vanligt... Men jag ska snart ta på mig en sockermätare så får vi se... Ännu mer intressant (för mig själv alltså ) blir och se om jag lyckas ta mig samman och anlita en PT för styrketräning. (Tog en snapshot nu, var några veckor sedan sist... blodketoner 0,5 och blodsocker 5,7 vilket var bättre än förväntat. )
 4. Magproblem kan vara så många olika saker och man kan reagera på så många olika sätt. Men om man blir lös i magen och egentligen inte har några andra problem så tycker jag att det är något man kan leva med. Det går över efter ett tag.
 5. Peter B

  Fasta är kasst!

  Ja knepigt är det. Jag tror att för att man ska ha en chans att dra några vettiga slutsatser måste man börja med att definiera för sig själv varför man har tänkt och fasta.
 6. Det finns ju redan ett sådant underforum... 😉
 7. Peter B

  Fasta är kasst!

  Martina skriver om fasta på sin blogg. Det kanske inte bara är bra att fasta... 😉 https://martinajohansson.se/topp-3-senaste-insikterna/
 8. Du ser vältrimmad ut Nils! 😉 Kul att du är så entusiastisk inför träningen.
 9. Tack Cleppa! Det var en mycket intressant video av Martina. Men vad gäller blodsockret så tror jag nog ändå att 6-7 är högt för en helt metabolt frisk människa . Jag är ganska övertygad om att Martina inte skulle hamna där om hon valde att lägga sig i lättare ketos ca 0,5 mmol/L. Min hypotes är att över 50% av personer över 50 år är metabolt skadade utan att nå upp till definitionen för diabetes och då får nog många precis den här effekten att sockret ligger och skvalpar en bit över 6 när man äter LCHF. (Jag kan se att när jag vattenfastar flera dagar hamnar jag ca 1 enhet högre i blodsocker än Martina.) ... men det skulle vara extremt intressant om hon kände till ett antal personer som hon bedömer som metabolt helt friska men ändå ligger på 6+ i blodsocker.
 10. Jag tänker att kosten är den stora boven (gäller cancer rent allmänt) 🙂 Sen så undrar jag också om solkrämer är till nytta eller skada...
 11. Jag är ganska skeptisk mot de här strålningsteorierna ... men det går ofta ganska enkelt att "trolla" fram nedlagda sidor. 😉 https://web.archive.org/web/20120404110443/http://hudcancer.nu/
 12. Man kan alltså använda en alko-mätare som ketonmätare? 😉
 13. Kolla på "hemsidan" ...längst ner till höger. 😉