Jump to content

Peter B

Administratör
 • Posts

  4,192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  167

Peter B last won the day on June 16

Peter B had the most liked content!

3 Followers

About Peter B

 • Birthday 01/23/1963

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Recent Profile Visitors

7,783 profile views

Peter B's Achievements

Veteran

Veteran (5/7)

11.9k

Reputation

 1. Goda Nyheter, problemet med att forumet "fryser" när man tryckte på "menyknappen" längst upp till höger på Android devices är löst. Vi fick en bugfix idag och den verkar fungera.
 2. Om du tränar med så hög puls att du tär på glykogen-förråden kan det ju vara bra att också tillföra glukos efter ett tag.
 3. Goda nyheter! Under 100 som nu vårdas på IVA för Covid. Sannolikt en kombination av årstid och vaccin. Siffrorna ligger under vad de låg för samma period förra året (242). Men facit för om detta håller i sig får vi väl typ i början av oktober. Håller tummarna för det. Skulle vara jävligt skönt och kunna leva "normalt" igen.
 4. Jag tror att det räcker med att du gör en "bredare" bild, Nils. Det är inte så lätt att förklara Ethel, men ofta finns typ tre prickar uppe till höger som man markerar, då kan det valet dyka upp. Men om man är lite otec så vet jag inte om det är så bra.
 5. Ja, tack. Problemet är känt. Vi får se när det kommer en fix. Tillfällig workaround är som Annika tidigare sa, välja datoranpassat läge.
 6. Hej och välkommen hit! Här finns lite intressant läsning: https://www.dietdoctor.com/low-carb/side-effects/gout
 7. Tack :)Jag har också sett det felet. Ska se vad som kan göras.
 8. Ja, en lektion i veckan skulle sitta fint Maria!
 9. Uppmärksamt Tureborgaren! Jag installerade senaste versionen av forumprogramvaran igår. Dom har skapat nåt de kallar Achievements. Förut tror jag det kallades Rank. Som tur är kunde man behålla räknaren för antalet inlägg man gjort ...annars hade jag blivit deprimerad.
 10. Hehe ...godiset såg jag inte i dina registreringar. Om det tillkommer ytterligare till det du visat i dina registreringar så ligger du ganska högt i kalorier...om du inte tränar mycket?
 11. Peter B

  MAF-tråd

  Fast diskbråck smittar väl inte?
 12. Peter B

  MAF-tråd

  Ja det skulle verkligen vara kul Maria! Om du vill springa såna korta distanser?!
 13. Peter B

  MAF-tråd

  Jag har ju haft ständiga på problem med knäna och ena hälsenan. I november så lyckades jag skada knät på något sätt, det är fortfarande inte helt bra...så någon löpning har det inte gjorts på länge. Men det är ju bara att bita ihop. Det känns ändå som det sakteliga är på rätt väg. Morgonsol: Det mest vanliga och klassiska misstaget med löpträning är att man springer alldeles för fort. Försök istället att springa så långsamt du kan utan att du kallar det för gång...när det börjar kännas bara lite jobbigt övergå till att gå....sen när allt känns bra spring långsamt igen. Håll på så kanske någon kilometer. Sen gör du likadant varje dag under två månader så ska du få se att du klarar 1,8 km utan problem.
 14. Sen när blev statiner ett botande läkemedel? Jag skulle möjligtvis kalla det bromsande i vissa situationer.
 15. Peter B

  MAF-tråd

  Skönt att bara oroa sig över näring och stress. Min största oro vid större prestationer är att kroppen inte riktigt håller ... och det gör den ju tyvärr inte riktigt heller...
×
×
 • Create New...