Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  3 058
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  106

Peter B vann senast 3 Juli

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

7 078 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

2 943 profilvisningar
 1. Magrutor på tjejer?

  Hmmm .. kanske säkrast att lägga till att ovanstående är statusen på en målbild. kanske inte riktigt där jag är än ...
 2. Magrutor på tjejer?

  Status just nu : ;-)
 3. Driftproblem

  Information till de som försökt nå forumet under eftermiddagen. Vi har haft ett driftproblem ... vi tror att allt kommer fungera helt normalt efter kl 19.00 idag. Sorry för detta!
 4. Magrutor på tjejer?

  Hehe ... jag har fixat ett marathon så nu är det bara magrutorna kvar ... Det verkar inte som man kan äta sig till dem tyvärr
 5. Mail uteblir

  Du har rätt! Antingen så har någon annan administratör ändrat detta eller så har det justerats automatiskt t ex vid mindre uppgradering. Det är fixat nu Jag har börjat snoka lite på detta med mailen och tyvärr tror jag att det kan vara ett större problem än bara detta. Jag återkommer. Tack för infon!
 6. Mail uteblir

  Det är svårt att säga vad som är fel ...vi har inte tillgång till mail-loggar..det verkar inte vara något generellt fel som påverkar alla ... så det tyder på något fel hos dig ..du kanske kan testa med en annan mail adress och se vad som händer?
 7. Smöret har blivit dyrt

  Jag tycker, tyvärr, att Oatlys reklam är ganska bra. ;-)
 8. MAF-tråd

  hade du inte ett sån där klocka med pulstagning i armbandet?
 9. Har man slutat sälja Cypriotisk yoghurt???

  Ja det har du rätt i
 10. Har man slutat sälja Cypriotisk yoghurt???

  Tyvärr hörde aldrig Arla av sig ... man tycker ju att det borde vara en bra nisch som Lindahls öppnade för konkurrenterna ...men man slåss väl hellre med lågfettprodukter...
 11. LCHf, horomoner och libido

  Tack, bra uppmärksammat Jämtlandstjej! Jag har också svårt att se inläggets koppling till erektionsförbättrande preparat (även om det handlar om libido)... Jag rensade bort länken och stängde av personen ifråga från forumet.
 12. Tveksamhetens dilemma.

  Att säga varför det inte fungerar är svårt. Vi är alla olika och LCHF är ingen garanti för viktnedgång ... men det kan vara värt att testa ett strukturerat upplägg... ....där man "nollar" kolhydraterna (0-10 gram om dagen) under 1-2 månader och se om det ger något resultat ... om det inte händer något kan du också i slutet av perioden testa periodisk fasta ...om det då fortfarande inte leder till någon viktnedgång och du har andra hälsoproblem (?) som inte blir bättre så kan det vara värt att testa helt andra metoder. ( inga undantag då man äter extra kolhydrater under perioden ... )
 13. Lchf och hemokromatos?

  Jo ... det är det ...under tiden vi väntar på att hon ska hämta krafter och svara ... kan man läsa lite mer här:
 14. Min tur

  Du har ju läst vad vi skriver här men det tål ju att sägas igen Man måste se sin kostomläggning som livsvarig inte en snabbfix för att gå ner i vikt och sen leva som innan. Har man den inställningen så är det inte hela världen om man någon gång ibland faller igenom .... om man lever på rätt sätt 27 av 31 dagar i månaden så är det ju fantastiskt bra! Lycka till nu!
 15. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  Så ska det låta