Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  3 289
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  107

Peter B vann senast 1 Juni

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

8 129 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

3 915 profilvisningar
 1. Peter B

  Godmorgontråd?

  Nu är det dags för Frankrike igen ... det blir nog knepigt att köra LCHF fullt ut även denna gång ... i samband med vandringen för en dryg vecka sen så blev det en del avsteg ... men då gick man typ 7-8 timmar om dagen så det kanske gick någorlunda positivt på hälsokontot ändå.
 2. Peter B

  Öka styrka kontra viktnedgång

  Men är man LCHF:are kan man väl inte vara en soffPOTATIS?
 3. Peter B

  Blev helt ställd

  En vegan som äter "sunt" ...struntar i alla processade produkter och undviker socker ... kommer antagligen inte trycka i sig överdrivet många kalorier om dagen ...och kommer därmed hålla sig smal... ganska enkelt egentligen. Precis samma argument som ovan kan användas för en LCHF:are (skillnaden är fördelningen kolhydrater vs fett) Den intressanta frågeställningen är egentligen hur en person som är 40/50+ år gammal och som har en ganska kraftig metabol störning (prediabetes eller värre), vilket många av oss tyvärr har, reagerar på LCHF vs vegansk kost. Jag är ganska övertygad om att den veganska kosten för de allra flesta i den situationen inte är ett speciellt bra val ... dessutom handlar det då inte bara om hur biokemi reglerar vikten utan också om att få i sig alla näringsämnen man behöver ...vilket kräver att man är bra påläst om man äter veganskt.
 4. Peter B

  Sverige kvartsfinal VM 2018

  hehe.. England tar vi lätt ...
 5. Peter B

  Godmorgontråd?

  Glad midsommar på er! I eftermiddag bär det av till Chamonix och lite vandring under en vecka, typ 7-8 timmar om dagen. Det borde väl räknas som MAF
 6. Peter B

  Cancer

  Tråkigt med det beskedet ... håller tummarna för att du skall bli bra. ... och självklart går det bra och skriva och på dina villkor ... vi kan i ett senare läge om du vill också ta bort tråden om det skulle kännas för utlämnande.
 7. Peter B

  Autism, ketos för hela familjen

  Kul att det går bra! Ibland så är det svårare för kvinnor 40+ att gå ner även med LCHF än för andra "grupper". .. är du överviktig enligt BMI -definitionen ... eller är det en önskan att gå ner 10 kg ... det är svårt att gå ner i vikt om man vill bli "smal" oavsett metod.
 8. Kanske bra att resultatet av felätande är så tydligt ... tänk om 2 kg godis gav 100 grams viktökning ... då skulle man kunna få i sig många kilon utan att reagera.
 9. Peter B

  Godmorgontråd?

  Gonatt! Herregud Maria, ska man inte ha hjälm?
 10. Peter B

  På lördag blir det 300 gram kolhydrater ;-)

  Tack för att du påminner mig Zepp.
 11. Peter B

  På lördag blir det 300 gram kolhydrater ;-)

  Tack! Det var ett tungt lopp ... gick något sämre än jag räknat med ... ingen aning hur många kollisar det blev ...man hade ingen riktigt bra koll på hur många små glas sportdricka man fick i sig. Men man är alltid nöjd med att gå i mål.
 12. Peter B

  På lördag blir det 300 gram kolhydrater ;-)

  hehe då får ni ha tålamod men sök på Peter Biörck. Tippar på 5+ timmar..
 13. Peter B

  På lördag blir det 300 gram kolhydrater ;-)

  Tack för lyckönskningar! Det blir 6:e starten på Stockholm Marathon. Intressant Melker... jag inser att jag är ruggigt dåligt påläst runt detta med hur man ska hantera kolhydrater innan loppet. Jag tänkte inte ladda med några kolhydrater innan loppet, är osäker på om det ger någon bra effekt när man äter LCHF?
 14. Peter B

  På lördag blir det 300 gram kolhydrater ;-)

  Ja äter var kanske lite missledande ... börjar väl dricka dem efter en mil eller så
 15. Ja kanske äter jag lite mer eller mindre ... men vad är det som händer då?