Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  3 447
 • Joined

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  110

Peter B vann senast 22 Februari

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

8 909 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

4 577 profilvisningar
 1. Det kan ju tyvärr vara så att LCHF inte är för alla... jag skulle kanske försöka exkludera olika fettsyror enligt någon form av schema och se om det kan ge någon effekt?
 2. Jag antar att de refererar till citronsyracykeln? (C-vitamin är väl askorbinsyra... jag vet inte om det kan jämställas med citronsyra? )
 3. Du skulle kunna lyssna på Podcasten ... jag föreslår här: I Podcasten föreslås att äta ketogen kost (viktigt att man då äter så strikt att man får ketoner i blodet) I Podcasten pratas också mycket om methylene blue ... så det kanske man kan försöka med (viktigt att den då är av bra kvalitet). (Kom ihåg det är hypoteser inte bevisat faktum att detta hjälper... ) ... man skulle också kunna tro att att fasta är bra ... så att konstant börja äta typ enligt 16:8 är nog ingen dum ide.
 4. Peter B

  Glassbilen

  Tydligen läggs inte datumet på bloggposten efter sista uppdateringen, så tanken är nog att man själv lägger till ett datum i bloggposten om man vill ha med det. Pinglar verkligen glassbilarna.
 5. då tar vi bort det.
 6. Peter B

  medlem

  Grattis Det är inte hur länge som är viktigt.. eller var det längden som inte är viktig?!
 7. Lite off topic nu: Jag testade en ny funktion efter senaste uppgraderingen. En möjlighet att enkelt få in en rörlig GIF. Om det används någorlunda sparsamt... kan det vara en bra/kul funktion ... om det används för mycket kan det nog vara en plåga. ( Försökte hitta en bild som kunde knytas till ämnet, den kan säkert kopplas till ngn kommersiell produkt men jag gissar att den inte är speciellt relevant i Sverige )
 8. Testar. Leker.
 9. Vispa ägg kokosfett och kanel i kaffet är inte heller så dumt.
 10. Välkommen hit Miramis Det står nog inte riktigt att man ska undvika mejeriprodukter om man äter LCHF. Många använder mycket mejeri. Men om du äter LCHF för viktnedgång så tycker jag nog att du kan ta en skvätt grädde eller mjölk i teet eller kaffet. Skulle det sen inte fungera med viktnedgången så kan man börja fundera på att minska mejerier. Men om man dricker kaffe/tee ofta och häller i en massa mjölk varje gång så blir det en variant av småätande och det brukar inte vara bra om man vill gå ner i vikt.
 11. Peter B

  medlem

  hehe ...då får det vara nog med listan... sorry för detta.
 12. Peter B

  medlem

  Så underligt att du inte tittade på listan ovanför ditt inlägg! Jag tycker att Molle, Kjell och pch är värda applåder!
 13. Jag tänkte inte testa. Jag blev faktiskt lite upprörd om än inte förvånad över att man aktivt säljer ett viktminskningsprogram till någon som vill gå ner till 20.0 i BMI. Det är ju inte farligt att väga så lite men man kunde kanske nöja sig med att aktivt sälja programmet till målvikt motsvarande typ BMI=22?