Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  3 217
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  106

Peter B vann senast 3 Juli 2017

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

7 774 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

3 558 profilvisningar
 1. viktnedgång

  Det måste räknas som kronisk hormonell sjukdom, allvarliga grejer!
 2. viktnedgång

  På tal om kalorier in/kalorier ut ... så brukar den här liknelsen dras på en del föreläsningar... Tidpunkt: Black Friday Nyfiken Person: Jag undrar hur det kan komma sig att det är så många personer på det här varuhuset idag? Rössner: Jo det kan jag förklara! Nyfiken Person: Berätta! Rössner: Ser du dörren därborta? Nyfiken Person: Ja. Rössner: Orsaken till att det är så många personer här inne är att det kommer in flera personer genom den dörren än det går ut! Precis lika mycket nytta har vi av kalorier in/kalorier ut resonemanget.
 3. viktnedgång

  Sen så kan man söka en ännu enklare förklaring. ;-) LCHF fungerar för viktminskning för väldigt många. Sen vad det beror på kan alltid diskuteras * Förändrad metabolism * Förändrade hungerskänslor * Att man äter mindre * Att man motionerar mer * Osv. Det är intressant.... Men för TS räcker det nog långt att det fungerar.
 4. Godmorgontråd?

  Mmmm det är risk att se saknade värdena ligger utanför referens...
 5. frukost

  rökt lax/avocado/ägg/tee med lite kokosfett
 6. Godmorgontråd?

  Hoppas att provsvaren ser bra ut ....
 7. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  Jag fick virus. ;-)
 8. Stanna i ketos

  Käkar du lunch ute eller tar du med egen "keto" mat?
 9. Stanna i ketos

  Det var sniket ... men jag är avundsjuk på dina värden Jesper. ;-) Jag har tagit krafttag sen årsskiftet men än så länge är det för mig uppenbart att äta LCHF inte är någon bot mot något höga sockernivåer. Jag tänkte eventuellt inom någon vecka försöka köra ännu striktare ketogent och se vad som händer ... eftersom jag har en väldigt bra "baseline" nu ... sen är det dags att ta tag i träningen på allvar igen ... jag har ju egentligen gjort det mesta av detta de senaste åren ... men försöker vara mer strukturerad denna gång... ;-)
 10. Synpunkter på det uppgraderade forumet....

  mm...jag använder också bara drag and drop...det brukar funka bra.
 11. viktnedgång

  Tänk att under de hundratusentals år som människan funnits så har övervikt egentligen aldrig varit ett problem, trots att man inte hade en aning om vad basmetabolism var. ;-) https://www.dietdoctor.com/se/viktnedgang/svart-ga-ner-i-vikt
 12. Gudiols teorier

  Jag tänkte svara nästan precis likadant. ;-)
 13. Stanna i ketos

  Ska bli intressant och läsa vad du har för morgon-värden nu.
 14. Kortison, ingen ketos?

  Det är bara att göra "drag-and-drop" till inlägget...
 15. Kortison, ingen ketos?

  Då fokuserar jag på din fråga. ;-) (även om jag också är lite orolig för att du viktmässigt ligger lågt? ) 0,2 i blodketoner är inte alls "dåligt", en kollisätare lär normalt aldrig ligga över 0,0.... så om det känns viktigt att hamna i djupare ketos? .... testa med en stor tesked kokosfett i Roiboos tee på kvällen och en på morgonen .... skär ner ytterligare lite på kolhydrater och kanske lite på proteiner. Ta en extra klick smör till dina måltider. Har du 0,2 nu kommer rimligtvis värdet att stiga ytterligare... lycka till.