Gå till innehåll

Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  4 156
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  162

Peter B vann senast 2 Maj

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

11 743 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

7 619 profilvisningar
 1. Man får testa helt enkelt!
 2. Härligt med lammkött!
 3. Lite intressant att veta hur mkt pepsi max o ketoglass du åt? Som jag ser det ... om man dricker en burk eller två Pepsi Max om dagen och tar en "keto" glass på kvällen så är det inget stort bekymmer om det är de enda avstegen man gör... det är förstås bättre med citronvatten. Men om man har högre konsumtion ... så även om det inte finns några bevisade farligheter med detta så börjar man konsumera mycket "skräp" på bekostnad av vad som är nyttigare ... det straffar sig antagligen på ett eller annat sätt i längden.
 4. Härligt, håller tummarna för att det bara var ngt tillfälligt problem.
 5. Kul att resultaten efter vaccineringarna i Israel ser lovande ut.
 6. Peter B

  MAF-tråd

  Sätt upp en webkamera så kan vi sitta här och heja!
 7. Peter B

  MAF-tråd

  Bra Jobbat Ma(ria)F!
 8. Om det var ett enskilt mätvärde så skulle jag vänta några månader och sen testa igen ... om du har konstant höga värden så bör du diskutera detta med läkare! ... utgår ifrån att du inte dricker för mycket alkohol
 9. Jag tycker ju att man borde hamna i Ketos om man nollar kolhydraterna och fettbombar med typ fettkaffe och ketobollar. Jag tror inte att det riktigt är ett optimalt sätt att "äta" på men det är ett alternativ om man inte vill fasta och absolut vill hamna i ketos.
 10. Peter B

  HUMOR

  Härligt att de lyckats minska andelen socker i denna produkt.
 11. Man kan skriva som gäst men det kräver godkännande av moderator innan det läggs ut. Vi har en snubbe som med jämna mellanrum försöker lägga ut inlägg om potensmedel ... men de blir inte godkända.
 12. Det är inte så viktigt vart tråden hamnar ... det finns många ämnen som är mer mycket off topic än detta. Det som vi är hårdare mot ibland (händer sällan) är om det är off-topic ämnen som är kontroversiella och då riskerar att skapa en inflammerad debatt (vi borde nog rensa sånt oftare) men gäller ju inte detta. Hoppas på många intressanta inlägg!
 13. Om man anser att DD bara ska ha en strikt syn på vad LCHF är så förstår jag att man är besviken. Å andra sidan om man tycker att det är bra att DD har recept på allt mellan strikt och liberalt och att man då lägger ansvaret på individen som äter att ta reda på vad som är lämpligt för denne så är man nog nöjd med DD. Jag tillhör nog den senare kategorin.
 14. DD har kommenterat frågan om bananbrödsrecept: Banan i ett LCHF-recept? – Diet Doctor
×
×
 • Skapa nytt...