Gå till innehåll

Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  4 047
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  151

Peter B vann senast 21 November

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

11 374 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

7 105 profilvisningar
 1. Jag läser med visst intresse vaccin-skeptikernas synpunkter... men om det sker massvaccinringar under det närmaste halvåret och viruset samtidigt i princip "försvinner" utan allvarligare biverkningar hos de som vaccineras ... då kommer jag nog ha svårt att tycka att motståndet mot dessa vaccin är seriöst.... men å andra sidan om vaccinet inte löser problemet med den här pandemin då kommer det ju finnas mycket för många att stå till svars för.. jag känner inte att jag behöver välja sida innan jag sett facit Sen håller jag med dig Katerina att det finns problem med immunförsvaret kanske de
 2. Peter B

  Stanna i ketos

  Spännande ... min son höll på med kallduschar någon vecka ....tror du att man kan motivera sig att hålla på med en sån sak resten av livet? (även om man vänjer sig?
 3. Härligt Nils, du håller på att skriva en kurs i Näringslära samt skapar ett formulär för egen anamnes av "alla" sjukdomar! Ambitiöst.
 4. Precis som Zepp säger ser det förvånansvärt olika ut beroende på vilken databas man väljer … men ibland kan det dessutom vara så att man slår ihop fibrer och kolhydrater och då blir kolhydratsiffran mycket missvisande … men summasumarum du missförstår nog ingenting. Lite off topic: Det här är också ett argument för att inte lägga ner för mycket tid på kaloriräkning … det är ganska svårt att veta hur mycket kalorier maten man äter innehåller … man kan inte se en näringsdeklaration som något exakt facit … det kan skilja 10-tals procent mot "sanningen" … dessutom har man inte heller någon
 5. Härligt! Hör av dig med nya rapporter!
 6. Jag vet egentligen inte men googlade lite och det verkar finnas de som fryser in sin franska löksoppa.
 7. Du kommer antagligen inte gå ner lika mycket vikt … men om din viktnedgång fortsätter och du mår bra … så är det bättre att äta bra sex dagar i veckan än ingen dag. En del kan få problem med t ex huvudvärk eller annan värk, lös mage etc om man äter på det sättet... men som sagt om det fungerar för dig utan problem …. var inte rädd för att gå din egen väg...men var uppmärksam på eventuella symptom.
 8. Hej! Välkommen hit. Du äter: 2 kycklingfiler om dagen --> ca 400 gram kyckling --> ca 400 kcal 4 msk fet sås --> ca 50 gram fett --> 450 kcal Övrigt --> ca 100 kcal Det blir totalt 1000 kalorier om dagen. Det är för de allra flesta alldeles för lite. Antingen missar du att ta med en del mat och/eller så har du en extremt låg metabolism och/eller rör du dig väldigt lite. Ditt BMR (Basic Matabolic Rate) om du är kvinna borde vara ca 1500 kcal/dag om du inte rör dig alls (ligger i sängen) . Men detta kan variera kraftigt beroende på en mängd faktore
 9. Du har ätit i över en månad och verkar fortfarande ha jobbiga omställningsproblem. Du kanske får i dig många kolhydrater då och då (en eller två gånger i veckan) och däremellan i princip inga kolhydrater alls?
 10. "PALEO kaffe är gott , kollagenpulver, snabbkaffe, vaniljpulver, c8 olja mixa ihop det å njut. " Absolut, jag har sett en massa filmer där stenåldersmänniskorna dricker "Paleo kaffe" som de slänger ihop med sina stavmixers.... Tillägg: Ursäkta för att jag skojar lite ...brukar slänga ihop liknande saker själv!
 11. Ja ännu ett av livets mysterium.
 12. Håller tummarna för att allt ska funka nästa vecka!
 13. Om du dricker en kopp te (eller två) om dagen med 1 tsk socker så är det inga problem (om du inte får sug efter ytterligare socker i andra sammanhang?) ... testa med lite grädde till. ...personligen skulle jag använda lite konstgjord sötning istället typ erythritol. Men just te och kaffe tycker jag att man kan vänja sig ganska bra med utan sötning...efter ett tag kan man t o m uppskatta att det inte är sött...testa att trappa ner... Andra saker kan jag tycka är betydligt knepigare att äta/dricka om det inte smakar sött. Jag tror att ibland fastnar man i småfrågor ...det är inte det som
 14. Varför inte testa Kostdoktorns LCHF-utmaning i två veckor: https://www.dietdoctor.com/se/lchf/kom-igang ... så kan du ta det därifrån sen.
 15. Nja...alla trådar borde finnas kvar ...dessutom hittade jag en knapp för några månader sen där man kunde stänga av arkiveringen även om systemet varnade för att göra det så jag vet inte om trådarna är arkiverade längre? Man kommer ju till chokladboll-recept om man klickar på länken?
×
×
 • Skapa nytt...