Peter B

Administratör
 • Innehållsantal

  3 440
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  109

Peter B vann senast 22 Oktober 2018

Peter B hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

8 889 Enastående

2 följare

Om Peter B

 • Rank
  Oljearbetare
 • Födelsedag 1963-01-23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Stureby

Senaste besökare till profilen

4 569 profilvisningar
 1. Peter B

  Glassbilen

  Tydligen läggs inte datumet på bloggposten efter sista uppdateringen, så tanken är nog att man själv lägger till ett datum i bloggposten om man vill ha med det. Pinglar verkligen glassbilarna.
 2. då tar vi bort det.
 3. Peter B

  medlem

  Grattis Det är inte hur länge som är viktigt.. eller var det längden som inte är viktig?!
 4. Lite off topic nu: Jag testade en ny funktion efter senaste uppgraderingen. En möjlighet att enkelt få in en rörlig GIF. Om det används någorlunda sparsamt... kan det vara en bra/kul funktion ... om det används för mycket kan det nog vara en plåga. ( Försökte hitta en bild som kunde knytas till ämnet, den kan säkert kopplas till ngn kommersiell produkt men jag gissar att den inte är speciellt relevant i Sverige )
 5. Testar. Leker.
 6. Vispa ägg kokosfett och kanel i kaffet är inte heller så dumt.
 7. Välkommen hit Miramis Det står nog inte riktigt att man ska undvika mejeriprodukter om man äter LCHF. Många använder mycket mejeri. Men om du äter LCHF för viktnedgång så tycker jag nog att du kan ta en skvätt grädde eller mjölk i teet eller kaffet. Skulle det sen inte fungera med viktnedgången så kan man börja fundera på att minska mejerier. Men om man dricker kaffe/tee ofta och häller i en massa mjölk varje gång så blir det en variant av småätande och det brukar inte vara bra om man vill gå ner i vikt.
 8. Peter B

  medlem

  hehe ...då får det vara nog med listan... sorry för detta.
 9. Peter B

  medlem

  Så underligt att du inte tittade på listan ovanför ditt inlägg! Jag tycker att Molle, Kjell och pch är värda applåder!
 10. Jag tänkte inte testa. Jag blev faktiskt lite upprörd om än inte förvånad över att man aktivt säljer ett viktminskningsprogram till någon som vill gå ner till 20.0 i BMI. Det är ju inte farligt att väga så lite men man kunde kanske nöja sig med att aktivt sälja programmet till målvikt motsvarande typ BMI=22?
 11. ... vad tror ni om "viktlöftet" som Aftonbladet ger mig? Man kanske ska hoppa på?!
 12. Jag tror att den vanligaste orsaken till att kroppen reagerar vid kostomläggning är att olika processer i kroppen då måste upp eller nedregleras. Det är bara att bita ihop ( om det går) i typ en månad. Är det sedan fortsatta problem då är det dags att börja analysera om det finns någon annan orsak.
 13. Ja, Nattåget har ju bara varit här 2 1/2 år mer än dig (6 Years, 1 Month and 16 Days ) (Men inte så aktiv dock ... ) När jag är så här off topic måste jag väl skriva något om ämnet också... Det tar lång tid att anpassa kroppen innan träning fungerar bra igen när man går över till att äta ketogent. Kom ihåg att om du vill träna och vara i ketos så är det viktigt att vara långsiktig. Du får inte fuska! Om du är i ketos i två veckor och äter lite för många kollisar 2 dagar ... sen in i ketos 2 veckor ...lite för många kollisar två dagar .... osv. Då kommer du träningen antagligen fortsätta att kännas tung ... även om du går ner i vikt. Dessutom 1500 kcal är nog för lite om du vill träna 4-5 gånger i veckan också....du ska nog inte skära ner på kalorierna för mycket om det inte känns bra. Har du sett över ditt näringsintag, om du saknar viktiga näringsämnen i kosten kan det också vara en orsak till trötthet
 14. Exakt ... om Fransisco ( och andra) har rätt så kan hjärnan få "liv" igen genom att energi förses via ketoner istället för energi genom "glukos" transport (som är skadad) ... hur det skulle kunna lösas genom att äta kolhydrater är minst sagt svårt att förstå ... vi får hoppas att Franciscos hypotes är korrekt. Veganerna får då istället supplementera med methylene blue, spännande preparat som jag inte kände till.