Jump to content

Eivor Å

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

273 profile views

Eivor Å's Achievements

(2/7)

24

Reputation

 1. Är kokos olja bättre för LCHF än grädde, smör?
 2. Eivor Å

  Grädde

  jag vet inte om jag har varit i ketos, jag tar ju alltid nån form av kolhydrater i form av vissa grönsaker
 3. Eivor Å

  Grädde

  Jag har märkt detta. Jag kan inte motioner så bra pga artros. Jag tränar mycket, men enkla rörelser, blir aldrig svettig!
 4. Eivor Å

  rött kött

  ang rött kött så är jag inte rädd för det. Men jag äter oftast köttfärs fläsk och fisk. jag har tidigare skrivit om kokosfett men jag menar kokos olja. Jag har nu börjat med det och tycker det går bra när jag vispar det! tack för alla åsikter!
 5. Eivor Å

  Grädde

  jag äter lagad "riktig" mat men jag blir fort mätt och äter 4 ggr per dag ägg smör morgon omelett med ost lunch, te eller kaffe med grädde mellanmål, kött eller fisk med grönsaker middag, omelett på kvällen på 1 ägg. jag har börjat dricka kaffe till varje måltid med grädde nu har inte gjort det förut pga att jag fick ont i magen. numer efter 12 år med denna mat så tycks jag tåla kaffe och äpplen o kål, vilket jag fick magsmärtor av förr. jag hade det sen jag var 10 år. ingen av alla läkare jag träffade (många!) o gastroskokopi flera gånger kom fram till att kolhydratyer var problemet. men tol så blev räddningen LCHF
 6. Eivor Å

  Grädde

  Har ni provat kokosfett hur gör ni då? svårt att få det att blandas tycker jag, vispas?
 7. Eivor Å

  Grädde

  jag använder mycket visp varje dag mest i kaffet, jag undrar om det ger viktökning, vilket jag har problem med. använder aldrig socker i nån form, har inte gjort på 12 år.
 8. Eivor Å

  kombutcha

  Vet nån nåt om kombutcha dryck, den är fermenterad. Jag undrar om den innehåller kolhydrater? Det ingår socker i processen.
 9. Eivor Å

  kolesterol

  vem kan nåt om kolestero? Min läkare vill att jag ska äta statiner
 10. Eivor Å

  yougert

  Om jag vill äta yougert som innehåller syra, men bara är 10% fett. Kan jag då äta CR FR 34%. Får jag då lika mycket syra?
 11. Eivor Å

  jordnötter

  dET ÄR INTE VIKTIGT JUST NU ATT GÅ NER I VIKT. JAG HÅLLER NU EN KONSTANT VIKT. jAG HÅLLER PÅ ATT INFÖRA NÖTTER I MIN KOST FÖR ATT FÅ FIBRER , DÅ MIN TARM ÄR I OBALANS. jAG VILL DOCK INTE GÅ UPP I VIKT
 12. Eivor Å

  jordnötter

  Vet nån hur det är med jordnötter på lchf och hur mycket kolhydrater de har+
×
×
 • Create New...