Jump to content

Trädet på ängen

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

224 profile views

Trädet på ängen's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

19

Reputation

 1. Tack Morris, vad roligt att det funkar nu. Jag ska prova det, tror iofs att jag håller mig under 20 g per dag, men jag sätter igång å väger
 2. Hej jag har varken hjärndimma eller vallningar än så länge, ? Och har haft en lång session med Mia Lundin.. Jag är en sån som inte ska ta progrestonkräm kom vi fram till Mia och jag. Hmm tror det ligger något i det där du sa om Lipofysen eller vad det hette. Och tålamod, inte min starkaste egenskap direkt. Och lyssnar gärna vidare på era erfarenheter av 48 år och LCHF. Tack?
 3. Tackar Maria! Jag har inte kommit in i klimakteriet ännu, kanske är i förklimakteriet? Och intressant det där du skriver om Lipolysen. Känner igen mig, verkligen! Jag är gammal elitidrottare (27 år sedan) så jag vet hur man tar ut sig på träningspass?. Men nu behöver kroppen bli trygg och metabolismen behöver gå upp. Så jag fortsätter? tack för stöd. Jag fortsätter att läsa. Och Martinas resonemang kring hormoner, intressant. Kan bara inte fastställa riktigt vilken typ jag är, nånstans äggstockar/ sköldkörtlar kombo... intressant iallafall. Mvh Marie
 4. Tack Maria, men jag skulle vilja höra att jag inte är ett hopplöst fall? att en vacker dag så tappar jag kilon... Precis som Elin har jag mina första fem veckor gått upp i vikt, tre kg. Och får det lite kämpigare. Varför jag misstror mig är att för ett halvår sedan hade jag en PT. Åt 1600 kalorier om dagen, nästan inget fett. Det låg protein grönsaker och fullkornsris på tallriken. 50 % grönsaker. Tränade tung styrketräning 3 gånger i veckan och cyklade 16 km om dagen. Hände ingenting. Inte ett gram gick jag ner på tre månader. Har varit hos doktorn, tagit alla prover, allt ser toppen ut, men jag fick remiss till en dietist som sa: Ät LCHF. Och där är jag nu och hoppas ? Jag skippar fettet i kaffet nu då och äter mina oupsie bröd (två st) med makril och smör och spenatblad . Tacksam för stöd !
 5. Tack Ellinor Jag får lite mer pepp nu. Tack. Jag tror att jag har stressat mig fet. Jag satte igång med strikt Keto direkt, tänkte att det är lika bra att köra på. Gillar mitt jämna humör nu med ett jämnt blodsocker. Och på så sätt stressar jag inte lika mycket. Men strikt kanske är för strikt för mig? Kanske skulle gå över till medel LCHF? Vad körde du? Min mage verkar inte tåla MCT olja iallafall i kaffet, jag är laktosintolerant och hörde att laktosfri grädde höjer blodsockret mer än vanlig grädde, vet inte om det stämmer, så jag har nu kokosfett eller smör i kaffet. Ska kolla om magen blir gladare av det.
 6. Hej Fem veckor på LCHF. Mår bra, vill inte sluta, men ingen vikt eller midjeminskning. Har varit mycket lös i magen av bullet proof coffee.... ska minska på den, men får en sån energi av den buhuu. jag går promenader och cyklar på gymmet ca tre gånger i veckan. Sover bra och stressar inte så värst. Har någon varit med om samma? Jag är 170 och närmar mig 85 kg, inget kul, skulle vilja gå tillbaka till 70 kg. Äter bara när jag är hungrig. Hur lång tid tog det för er??
×
×
 • Create New...