Annica Edvardsson

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om Annica Edvardsson

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Har gått bra med ketogen kost, nere på 76kg nu och behöver inte gå på diabeteskoll på ett år nu, inga mediciner
 2. Hej Jag har varit i ketos sedan september förra året men märkte att jag mer och mer reagerade på histamin, mådde skrutt. Tog då bort alla ettor och tvåor enligt Shigi listan och beställde dao och på bara någon vecka mår jag mycket bättre! Istället för benbuljong kokar jag buljong med blomkål, broccoli och färska örter som kan hjälpa vid histamin överkänslighet, jag gör också en pesto med basilika och salvia, olivolja och om näsan tätar igen har den hjälpt plus att den blir god. Inga torkade kryddor i burk och endast havssalt. Köper bara färskt kött som packats samma dag och gör ghee själv. Daosin har gett väldigt bra effekt och på kvällen är jag förundrad över att hjärtat slår lungt. Magen har kommit igång. Tror för min del att jag frossade för mycket i histamin höga proteiner, benbuljong, ost, raw choklad m.m lycka till!
 3. Ja nu tar jag inga vlcd, bara strikt LCHF tack för råden!
 4. Hej Peter Jag fastade på i huvudsak vatten, men drack mitt morgon kaffe och tog nån vlcd dryck nån gång (sötad med aspartam) men nu när jag läser här inser jag att jag antagligen behöver bli mer fett driven på LCHF igen innan jag fastar. Det svår är proteinet om jag väger 87 kg och vill ligga i optimal ketos hur mycket protein kan man äta då, alltså i ren kött, kyckling eller fisk vikt? Kör nu med Kostdoktorns veckomenyer strikt nivå.
 5. Hejsan Jag strävar efter att ligga i optimal ketos men samtidigt som kesosen ökar höjs blodsockret, idag har jag endast druckit fett kaffe före det låg jag på 6,2/1,6 en stund efter 7,2/2,2 vad kan det bero på? Har genomfört ca 2 1/2v fasta fram tills i förrgår o sen bara ätit 1 strikt LCHF middag/dag.