Johan W

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

18 Bra

Om Johan W

 • Rank
  Nyanländ
 1. Självklart, vill inte dö av refeeding syndrome.
 2. Min Slovakiska är inte den bästa, men jag skall fråga. Nu ser jag inte läkaren så ofta länge då jag är friskförklarad. Jag fick diagnosis pre diabetes. Fick kostråd, inget fett ät sex gånger om dagen etc. Ignorerade detta. Äter en eller två gånger om dagen om jag inte fastar. Talade inte om detta till min läkare. Språk och sånt samt att hon skulle nog inte förstå.
 3. Jag bor i Bratislava, Slovakien. Men nu är problemen helt borta. Jag är fortfarande för fet men med bra blodvärden, blodtryck etc. Allt tack vare LCHF och en hel del fasta, kort samt lång.
 4. Troligen, vet inte villket test, ej expert. Fick en del test pga metaboltsyndrom, pre-disbeates. Provade och exprimentera lite själv.
 5. Problmet? Jag har mätt insulinet många gånger. Får samma påslag av vatten, kaffe som Cola Light. Light drycker är dock inte bra för tarmfloran.
 6. Tack för ditt svar. Är inte stressed, tror inte mina binjurar lider. Hur vet man det? Köpslår inte. Samt äter strikt LCHF före och startar mjukt med buljong och sedan buljong med ett ägg. Tredje långfastan i år tidigare var 14 dagar, och 7 dagar. Några nackdelar? Ja min fru tror att jag är galen. Osunt förhållande till mat. Jo det stämmer till viss del. En sommar med grill och öl! Inga öl sedan 2 September. Lite vin och rom bara. Erkänner att jag dricker Cola light även under fastan. Höst, vinter, vår inga problem. Sommaren...
 7. Går inte ner alls på LCHF. LCHF gör det lätt att fasta då kroppen redan är i ketosis. Fasta gärna, fasta ofta, fasta kort eller länge. Periodisk fasta funkar för en del. Själv långfastar jag då och då. Åt för 9 dagar sedan. Målet är 2 veckor, kanske lite länge. Mår bra, är pigg och kry, behöver bara 6 timmars sömn. Bränner 300 gram fett om dagen då jag behöver 2t00-2700 kalorier om dagen. Kolla filmerna om fasta med Dr. Fung.