Gå till innehåll

MariaBM

Medlem
 • Innehållsantal

  61
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

MariaBM vann senast 18 Oktober 2018

MariaBM hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

141 Utmärkt

Om MariaBM

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Fick världens återfall igår, åt både bröd och digestivekex?. Kunde inte stå emot doften av nyrostat bröd när sönerna åt frukost. Klarade det medan dom va hemma men sen slog djävulen till eller nåt. Så då var det ruta ett igen, starta om på nytt. Är så irriterad på mig själv att jag inte har bättre karaktär. Nej! Jag var inte hungrig, var mätt på detverse annat men ja vad ska man säga.... Vet inte kanske finns värre saker man kan trycka i sig men ändå....
 2. Äter i princip alltid ”köpe” burgare eller pizza, får väldigt ont i magen av allt fett. Gör egna, tom mina barn föredrar hemlagad pizza.... Däremot bönor.... mmmm dom vill jag inte avstå på nåt vis. Nja mamma kan jag inte lura till att äta annat är sina rätter men kan köpa med mig dom nudlarna till mig istället. Tyckte dom var helt ok.
 3. Alltså min mamma äter ändats pasta! Med köttfärssås, med gorgonzola eller ostskinksås. Bara pasta, pasta, pasta. Förstpr inte hur jag kan äta all mat och njuta av det när jag är uppvuxen på ja typ bara pasta.... Älskar oxå bönor, men har inte vågat äta det, trodde det inte tillhörde den maten man får äta av.
 4. Finns det något tillbehör man kan ta till? Menar så klart inte pommes?
 5. Va? Finns något på Max oxå? Är det den där ” burgaren” som har ett salladsblad istället för bröd? Vore ju smidigt då jag reser med mina pojkar.
 6. Ja, snart 2 veckor. Trodde jag hade gått ner 3,3 kg men nejdå bara vatten då....?. Kändes för bra helt enkelt. Försöker verkligen dricka vatten men det är svårt. Så fort jag dricker minsta klunk springer jag på toaletten och kissar i ett ( vi pratar om 3 gånger i timmen. Tur jag är långledig. Har oxå en helvetes huvudvärk som inte går över. Dock jävlogt trasigt hemma med en son som uppenbarligen tröttnat på sitt liv kan ju vara förklaringen till min snudd på migrän. Hur som helst, har bakat fröknäcke till mina frukostar och kanske mellanmål ibland. Laddning nummer 2 är i ugnen just n
 7. Jo men absolut, har tänkt i dom banorna. Men samtidigt så känner jah mig lugn i att det inte är det, då jag har ett lågt blodtryck, flertal bra fastblodsocker ( tagit på jobbet, blandannat) och ett bra värde på Hba1c, även alla andra värden är perfekta. Ända som talar mot mig är späcket runt magen. Dock ända syntom ( eller kriterier) som jag kan tänk på. För man kan väl inte gå från perfekta värden till ett plötsligt metabolt syndrom av att man börjar gå ner i vikt för då kanske jag ska strunt i det ( eller inte, för jag vill gå ner för mina höfter skull, är full med titan i mitt bäcken ).
 8. Men förresten, är det normalt att gå ner 3,3 kg under första vecka? Trots att jag gjort lite fel i början och kanske inte ätit tillräckligt mycket fett? Eller är det helt enkelt bara vätska ? Och inte mycket annat?
 9. Men mina mått var mina första mått, jag ju bara hållit på i ca 1 vecka.
 10. Ska mäta om ikväll när jag kommer hem från jobbet... så svårt att förstå var jag ska mäta.
 11. Ok nu ny fråga! Har just snart genomfört min första fasta 16:8 ( slutar kl 11). Av någon idiot anledning ska jag jobba dag idag 7-15 ( jag jobbar bara 21-07). Smakar döden i munnen, känns som om det luktar som om jah passade in på Halloween. Har borstat tänderna flera gången.... men då jag arbeta ganska nära kvinnor ( är bm) kan jag ha tuggummi eller läckerol?
×
×
 • Skapa nytt...