Jump to content

stalvind

Medlem
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

About stalvind

 • Birthday 06/01/1973

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

stalvind's Achievements

(2/7)

18

Reputation

 1. Stort grattis! Imponerande!
 2. Härligt! Måttbandet är bästa måttet
 3. De äter ägg. Den ene hatar avocado (kan man göra det!?!?!?!?). Kokosnöt! Bra tips. Tänkte inte på det. Kanske för att jag själv inte gillar kokos
 4. 11 ägg om dagen tror jag inte mina bekanta kommer börja äta Tack alla för er input och fortsätt gärna komma med mer!
 5. Jo, vegetarisk paleo är ju så klart motsägelsefullt och jag är själv övertygad köttätare. Men de vegetarianer jag känner kan helt enkelt inte tänka sig att äta döda djur. De äcklas av bara tanken och anser det moraliskt fel. Känner inte någon som är vegetarian av hälsoskäl faktiskt. Provade själv att äta vegetariskt för några år sedan. Mer som ett experiment. Två månader sen kände jag att jag krävde döda djur på tallriken igen. Tackar för tipset om kolhydrater i focus så länge
 6. Jag har ett par bekanta som vill gå ned i vikt, och jag skulle lätt kunna hjälpa dom med det om det inte vore för att de inte under några omständigheter vill äta andra djur... Finns det någon som lyckats med en vegetarisk variant av lågkolhydratkost? Någon som sitter inne med kunskap och tips?
 7. Jag brukar träna högst 1 timma i veckan fördelat på ett par, tre korta men intensiva pass. Alltid minst en dags vila emellan. Försöker lyssna på kroppen och kostar ofta på mig en extra vilodag. Hjärnan vill ha mer och hårdare träning. Jag mår så otroligt mycket bättre psykiskt av träningen. Men kroppen och speciellt axeln vill inte köra så hårt. Ska tänka på balansen mellan pull/push som du skrev om. Till våren ska jag köra mycket sprinting i skogen och då blir det väl knäna som kanske säger ifrån, men axlarna får vila då. Indian clubs ska va bra för axlar och handleder har jag fått för mig. Någon som har erfarenheter av sådana?
 8. Jag anser BMI vara ett ganska trubbigt mått för individen och det är väl egentligen ett mått tänkt för popularionen, har jag fått för mig. Men bara för skoj skull så räknade jag ut mitt BMI och det var 19,8. Väger 58 kg till mina 171 cm. Tror jag vägde runt 66 kg innan jag gick ned så jag har aldrig varit extremt fet. Men alla kilon satt runt magen på min för övrigt spinkiga kropp. Från 92 cm midja till 75 cm. Jag lovar att jag ser allt annat än undernärd ut. Som sagt: BMI är ett rätt dåligt mått på individnivå.
 9. Dessvärre kan jag idag inte se skymten av de där ådrorna. Potatisgratäng.
 10. Exakt. Utan kolhydrater är det svårt att överäta fett.
 11. Ha ha! Nej tack. Jag tror det blir svårt.
 12. Härom dagen skymtade jag de där kalsongmodellsblodådrorna mellan navel och penis. En ny milstolpe i mein kampf mot de allra sista kilona.
 13. Börjar bli lite orolig för mina axlar. Tränar mycket kettlebells, pull-ups, armhävningar och liknande. Otroligt effektiv träning! Men jag känner att axlarna, alltså lederna och liknande, säger ifrån. Tacksam för tips!
×
×
 • Create New...