Richard290290

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om Richard290290

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. https://www.alpro.com/se/produkter/drycker/soja-naturell/i-kaffe?gclid=EAIaIQobChMI7qrCvumN3wIVCdiyCh3GrAGHEAAYASAAEgIpl_D_BwE#productrange Hej alla, jag älskar Oatly Ikaffe men pga högt kolhydratinehåll har jag nu fått upp ögonen för denna. Inte riktigt lika god men näringsvärde ser ju väldigt bra ut. Endast 1 kolhydrat per 100ml. Men jag tänkte kolla med er här om det verkligen stämmer och om man kan dricka denna produkt med gott samvete, den smakar nämligen lite sött och det står att den innehåller fruktos. Ljuger näringsvärdet? Falsk marknadsföring? Eller är det ok att dricka denna på lchf? Tack för svar
 2. Tack skärfläcka, precis det jag tänkte på. Då kan ja sluta nojja och fortsätta med lchf och vara helt lugn, även för plötsliga återfall. Att vara i keto och sen plötsligt "chocka" kroppen med massa kolhydrater är alltså INTE farligt överhuvudtaget.
 3. Jo men ursprungsfrågam var om man kan sluta med keto plötsligt. Alltså om du befinner dig i keto i 5dar, och håller kosten.. Och så plötsligt smockar du i dig en pizza.. Kan det vara skadligt? Det var det jag undrade
 4. Tack för svar ? Jag kommer fortsätta med strikt lchf, men det händer ju att det går åt pipan ibland.. Vart bara lite nojig då jag efter kebabrullen idag har känt mig hög nästan, skakis... Hehe Off topic: Exempel på så jag käkat Frukost äggröra, 4ägg med mkt smör. Lunch: 2 korvar 78%kötthalt + bea-sås Middag: soppa gjord på lax, buljong, fänkål, lök, vitlök, krossade tomater. Är detta keto eller strikt lchf?
 5. Hej, jag är ny här och ber om ursäkt om jag postar på fel ställe eller om detta redan besvarats här innan. Jag hittade kostdoktorn för en vecka sedan och gav upp Allt socker och kolhydrater, tog i så hårt (trodde jag körde lchf) men inser nu att jag troligen kört keto kost, alltså superstrikt lchf? Och helt enkelt hamnat i ketos Fått alla symptom sen flera dagar tillbaka. Men idag fick ja fruktansvärda magsmärtor och massa sura uppstötningar som inte ville ge sig trots 4 påsar samarin... Så misstänkte förstoppning. Åt tyvärr knäckebröd för att få igång magen och det hjälpte faktiskt. - mot magont och sura uppstötningar. Tyvärr gjorde dom att min hunger kom tillbaka också och ja kunde inte stå emot så köpte en kebabrulle och snaska i mig.. - har mått riktigt dåligt idag faktiskt. Ska ta nya tag imorgon igen.. Men jag undrar, om man är i ketos.. Är det farligt att plötsligt smälla i sig en stor mängd kolhydrater igen då? Anledningen att ja frågar är att ja hört att svältande människor måste börja äta långsamt annars kan de till o med dö. - gäller detta även i tillstånd som keto?