Leo

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

19 Bra

Om Leo

 • Rank
  Nyanländ
 1. Leo

  Du har helt rätt, sockerlösning till cancerpatienter, som triggar tumörer att växa, är det någon som tänker överhuvudtaget?

  Kunskap finns att hög IGF-1 faktor (sockerprodukter) triggar tillväxthormon som  sedan triggar även tillväxt hos cancertumörer, men ändå har vetenskapen/läkarna inte förstått helheten.  

   

 2. Helt klart träning ger dubbelt upp på hälsan. Men det finns massor med människor som tycks träna och "äta rätt" enligt dagens rekommendationer och blir sjuka, det är just dagens rekommendationer om hur vi skall äta som skapar mat-träning-mat-träning i tron att det ger hälsa. Om vi vill ha en finare kroppsform då bidrar träningen till ett snabbare resultat om det känns viktigt.😊 Jag själv har tränat mycket och varit hyfsat atletisk och ätit med så lite fett som möjligt och trott på typ Stefan Rössner påfund, nu vid drygt 62 års ålder är jag friskare i kroppen än vid 25 års ålder.
 3. Jag har kollat även morgon sockret tidigare och fått utfallet som du precis som du skriver. Skriver på en bok som kommer att handla om våra vällevnads sjukdomar och hur vi med maten kan bli friska, idag tror alla att vi blir friska genom träning.
 4. Tack Zepp Jag blir inte skrämd av några ord... Har aldrig sprungit 2 timmar med högt tempo... bara trappat ner i 30 minuter.. Tackar er alla för synpunkter ni delat med er omkring blodsockernivåernas orsaker, tur är väl att jag aldrig heller sett den sabeltandade tigern för då hade väl nivån blivit sky hög samtidigt med fukt i kalsongen... Det jag kan konstatera är att jag efter en aktivitet har lite högre blodsockernivå än innan, men trots mat efter aktiviteten så sjunker nivån till lägre än innan aktiviteten och det känns bra att veta att kroppen är frisk och hanterar blodsockret på det viset som vi var gjorda från begynnelsen. En aktivitet som skapar högre nivåer kan aldrig bli samma problem som en massa kolhydratrika produkter. Vi hörs
 5. Jag förstår logiken... det stämmer för när jag fick 6,1 då var aktiviteten mera intensiv, då är det tur att jag i grunden har lågt med LCHF så jag har marginal och stresspåslaget med insulin blir ändå inte så högt och långvarigt. Tack för svaret
 6. Jag har sedan 7år varit LCHF'are med gott resultat och anser mig förstå helheten omkring kost och hälsa hyfsat bra. Det som driver våra sjukdomar är höga blodsockernivåer i kroppen och framför allt från kolhydrater, LCHF bidrar till att dessa hålls låga. Träning är också en blodsocker sänkande aktivitet, men här har jag nu upptäckt något som jag inte riktigt förstår. Jag köpte en blodsockermätare som skulle visa mig hur mina blodsockernivåer förändras med tidpunkt, mat eller träning under exempelvis en dag. Mitt blodsocker pendlar mellan 3,9-5,9, jag verkar ha svårt att ta mig över 6 trots en hel del mat ca 2tim före mätningen. Till problemet, jag kan ha 5,1, 5,4 innan en aktivitet, några timmar senare, innan någon mat ätits har nivån stigit till 5,6 och jag har även sett 6,1!!! När jag sedan äter då kan de sjunka till ex.4,9 eller 5,2 efter några timmar. Är det svettningen som tömmer min vätska i kroppen och blodsockret blir mera koncentrerar och därmed högre?