Gå till innehåll

Ann-Charlotte

Medlem
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

23 Bra

Om Ann-Charlotte

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Okej du menade så , blev lite förvirrad för min fråga var om jag kunde fortsätta äta LCHF kost efter min hjärtinfarkt. Men tack för att du delar med dig dina tankar om mediciner.
 2. Hej Tack för svar. Hur menar du? Går inte LCHF kost och mediciner för att förebygga min infarkt i ihop?
 3. Tack för svar. Ja en massa prover. Nej, kolesterol värdet låg nära normalt. Jag frågade självklart om jag kunde fortsätta med LCHF,men han avrådde mig. Vet inte om det är av okunskap? Själv tycker jag att LCHF är en bra kost och jag har sett goda resultat av min hälsa. Läkaren var av den äldre generationen vet inte om det har någon betydelse? Att man är rädd för fett i kosten? Han förutspråkade typ Lätta istället för riktigt smör osv.. Tror jag ska ta kontakt med en dietist och diskutera på ett annat plan.
 4. Hej Min fråga var om det är bra att fortsätta att äta LCHF kost nu när jag har fått en infarkt. Läkaren avråder att man gör det. Oberoende på varför man fick den. Eftersom läkare kanske inte besitter den kunskapen ville jag bolla tankar med människor som har eller äter LCHF och kan ge mig råd. Det var tanken
 5. Hej Tack för att du tog dig tid att svara. Formade mitt liv innan? Jag har en genetisk ärftlighet. Men det var ju inte min fråga.. eller hur?
 6. Du har så rätt nikotin är ett fruktansvärt gift. Speciellt rökningen, snus är absolut inte bra det heller med bättre ( om man kan uttrycka det så). LCHF kost har hjälpt mig att faktiskt börjat äta bra mat och tycka att mat är roligt. Men efter infarkten som satte livet på sin spets, så greppar man självklart det som läkaren säger. Det var ju han som såg till att jag klarade mig, och sitter hemma i min soffa. Men jag har börjat tvivla och tänkte att ni som äter LCHF kost och har den kunskapen som inte läkare besitter, kan ge mig lite råd. Tack för ditt svar föresten.
 7. Jag åt LCHF ca 1,5 år innan. Dock inte helt strikt utan liberalt. Tack för svar. Ja magnesium är väldigt viktigt.
 8. Tack för svaret, och en bra länk. Just nu vill jag bara bli frisk igen. Vill gärna fortsätta med LCHF
 9. Tack för svaret. Lite vilse just nu. Åt LCHF innan infarkten och det fungerade bra. Men läkaren avråder mig att fortsätta med LCHF kost.
 10. Hej Kan man äta LCHF kost när man har haft hjärtinfarkt? Eller är det för mycket fett? Tacksam för svar
×
×
 • Skapa nytt...