Gå till innehåll

Mafishmaya

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

10 Neutral

Om Mafishmaya

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. TACK!!! Det här var väldigt användbar information..... jag skall genast hänvisa flygläkaren till de vetenskapliga artiklarna. jag har letat själv men har haft väldigt svårt att hitta någonting vetenskapligt. Kanske kan det rädda situationen tillsammans med ett lågt värde på ett PHET test:)) Jag tackar med stor ödmjukhet för alla era svar, ert engagemang och hjälpsamhet!!!
 2. Tack Zepp;) Jag skall genast kolla upp det där med den runda piloten...... det låter ju som vi har haft en likartad åkomma!
 3. Mafishmaya

  CDT prov

  Jag har just sökt ett arbete inom flyget där man gjorde ett CDT prov, ett alkoholtest, som visade sig vara förhöjt. Jag hade 2,7 istället för godkända 2,0. Mitt värde motsvarar tydligen en väldigt hög konsumtion dagligen. När jag tog provet fastade jag (kaffe-te-misosoppa-injefärsjuice) och var då inne på dag 20.... Visst finns det ett samband mellan höga halter av kolhydrat fattigt tranferrin (CDT) och ketos?! Jag har gått ned drygt 10 kilo på min fasta och har mått toppen hela tiden. Nu är jag bara väldigt ledsen över att jag kanske inte kommer få jobbet.... om jag inte lyckas förklara mitt
×
×
 • Skapa nytt...