Gå till innehåll

Wivianne

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

27 Bra

Om Wivianne

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag köpte ett tungt täcke, 8 kilo för några månader sedan. Det tar ett tag att vänja sig. Man måste ha lite tålamod innan de positiva effekterna kommer. Det täcke jag köpte hade ett skyddsöverdrag, som någon sorts plombering, och var den intakt gick det att skicka tillbaka täcket. Man kunde alltså prova på täcket och sova med det bara skyddet var på. För mig tog det nästan en vecka innan jag började sova bättre. Nu sover jag 4 - 5 timmar i sträck vilket jag inte gjort på 30 år. Det känns som om man får en kram när man lägger sig. Täcket sluter om kroppen på ett lugnande sätt. Måste
 2. Ha, ha, ha! Jag satsar också på ansiktet för min rumpa är platt som en pannkaka.
 3. Tack för välkomnandet och för alla svar. Ja visst är det nog så att det är mindre smink och att årstiden bidrar. Allergiteorin är säkert en faktor också. Har kollat runt lite på nätet nu och förstått att när fettkuddarna runt ögonen blir mindre eller försvinner, pga viktminskning eller ålder, så syns det mörka mer. Roligt att jag har hittat det här trevliga forumet och det ska bli en intressant LCHF-resa framöver. Ps. Tack för videon, Drakulla. Mycket bra!
 4. Hej! Jag är väl lite knasig nu men måste fråga i alla fall. Har varit på LCHF diet i fyra veckor nu och det går förvånansvärt bra. Dock såg jag i spegeln att jag blivit mörk runt ögonen. Tänkte det berodde på tillfällig sömnbrist men det mörka är kvar trots bra sömn. Sedan såg jag en video här på Kostdoktorn där intervjuaren också var tämligen mörk runt ögonen. Tittade på flera videos och tyckte mig märka att väldigt många LCHF-are är just det - mörka runt ögonen. Är jag knäpp eller förhåller det sig så?
×
×
 • Skapa nytt...