Magnus Kellstrom

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Magnus Kellstrom

  • Rank
    Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej Kan det finnas något samband mellan vad man äter och risken att få Guillan-Barres syndrom. (Som leder till förlamning, men som brukar gå över efter något år) Hänvisa mig gärna till någon. Detaljer. Personen hade haft problem med magen. Åt nog probiotika i mars 2018. Den 31 mars delade han detta meddelande på Facebook: "Jämt när jag har bestämt mig för att att äta lite nyttigt så kommer det en påsk, en jul, en sommar, en fredag, eller en tisdag, och förstör" Han hade gått up i vikt. Så, i april 2018 fick han plötsligt Guillan-Barres syndrom, blev helt förlamad, kunde inte andas inte äta, ingenting. Han tillfrisknar och kan nu skriva på facebook, bla att han bakar bullar igen. Han förklarar sjukdomen med att han hade haft lunginflammation som inte var upptäckt. Och då frågar jag mig, kan för mycket socker och mjöl bidra till risken?