Rutan

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Rutan

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tog en voltaren (receptfri)+ primperan dagen innan jag fick symptom som var likt magkatarr. Var för magkatarren jag gick till läkare pga att den inte betedde sig som vanligt. Hade tränat lite lättare styrketräning 3 dagar innan jag fick symptomen. Ska nu avvakta i 2 v utan alkohol, värktabletter samt ingen träning. Är mina värden extrema? Sett inlägg i andra forum där folk fått besked om höga lever värden men som då bara ligger 0,5 över referensvärden
 2. Jag äter värktabletter ibland mot huvudvärk - 1-2tabletter voltaren eller Treo per månad. Primperan någon gång ibland när jag har migrän på gång i kombination med värktablett. 1-2 dos zomig nasal per månad.
 3. Ja precis men nu har värdet på crp gått ned till nästan normalt.
 4. Hej! har i kombo men magkatarrsymptom haft dåliga leverprover (P-ASAT + P-ALAT ) förra och denna veckan. Blev tillsagd av husläkare att åka in akut för mer prover och ultraljud av levern men inga fynd på UL av galla . Här är mina provsvar från ons förra veckan. Igår hade sänkan (Crp gått ner till 5,8) men levervärdena P-ASAT + P-ALAT är ungefär samma, lite högre tom. Screenad för hepatit b/c och den är negativ. Sista samtalet med läkare idag var avvakta 2v och ta nya prover. Är inte överviktig (170cm, 68kg), tränar styrketräning 3-4ggr/v sen 10år tillbaka men inte tagit ut mig på sistone. Dricker två standard glas vin fredagar och lördagar till middag, ibland ett glas vin till lunch på lördagar dvs inget alkoholmissbruk. Är värdena extrema? Teorier? Mår i övrigt bra nu men lite trött och håglös.