Ann N

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

14 Neutral

Om Ann N

 • Rank
  Nyanländ

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Arvika
 • Interests
  Yoga, mc

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack Maria! Det har du alldeles rätt i. Paleo, om det nu ska kallas något som du skrev, har jag tittat och läst om tidigare. Får nog kolla upp det igen. Det kanske funkar bättre för mig.
 2. Ja.. Det är kanske inget för mig.. Får se hur jag går vidare. Tack i alla fall för svar.
 3. Hej igen! Jag har fått konstaterat att min kropp har svårt att bryta ner fettet i maten. Har misstänkt detta själv men känns alltid bra med bekräftelse av sakkunnig inom området. Rekommenderades matsmältningsenzymer (intar LipoZym) och även Kolin ihop med flytande omega 3 ca 10 min innan måltid. Detta har ännu inte hjälpt, tyvärr. Trots sakta, ökat intag av fett blir jag nu så illamående att det verkligen blir besvärligt. Magen för ett himla väsen och fisarna ökar markant. Och diarre kommer dagen efter högt fettintag. Vad ska jag göra? Vill verkligen äta enl. LCHF. Blir nu att jag drar ner på fettet och ökar på med protein för att få den riktiga mättnadskänslan. Vill absolut inte öka på med kolhydrater utan har hittat min gräns där. Är inte ute efter viktnedgång då jag har min trivselvikt utan att få äta naturlig och riktig mat. Där är ju fettet viktigt. Såå...Någon som har goda råd/tips att ge? Mvh Ann
 4. Tack för råd. Vill nämna att vid jul testade jag en laktosfri "röra" och fick, märk väl, diarre dagen därpå. Får reaktion alltid dagen efter och den sitter i några dagar. Sköter magen varje morgon, även vid diarre, så den är kontrollerbar så att säga. Och det blir "bara" en gång per dag, inte flera. Jaa..Så är det för mig i varje fall.
 5. Har uteslutit mejerier i två år och när jag testade för ett tag sen funkade det inte trots mitt långa uppehåll. Testat även buffelost (A2 kaseinet) men med samna resultat: diarre. Så jag misstänker att min kropp inte vill ha något mjölkprotein. Får väl fortsätta med kokosmjölken/grädden.
 6. Hej! Jag har ätit enligt FODMAP i två år men känner att det inte har fungerat fullt ut. Vill nu pröva strikt LCHF för att se hur åjag reagerar med ytterst lite kolhydrater som jag missänker kan vara "boven" i det hela. Men..! Jag fixar smör dock inget annat som innehåller mjölkprotein. Får diarre då. Är inte allergisk men får den reaktionen. Ska jag köra på utan grädde, creme fraiche e.t.c i några veckor och sen testa om det går att införa vissa mejerier? Någon som har den erfarenheten när det gäller mjölkproteinet? Tacksam för svar. Mvh Ann