Gå till innehåll

Ethel Loberg

Medlem
 • Innehållsantal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

61 Utmärkt

Om Ethel Loberg

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Oj jag hittade, det är ju i anslutning till personnamnet för alla inlägg. (tala inte om för någon att jag missade)
 2. Och var hittar jag klicka på " tids angivelsen" ? Hjääälp!
 3. Och var hittar jag klicka på " tids angivelsen" ? Hjääälp!
 4. Videon startar inte när jag klickar, på telefon visserligen men ändå
 5. God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference. Serenity prayer Amerikanske prästen Reinhold Niebuhr år 1926.
 6. På 40-50 talet använde min mamma fårtalg som handkräm mot självsprickor på fingertopparna, det fanns alltid en klump talg för detta. Har inget minne av att vi käkade fårtalg.
 7. Jag tycker Forumet är en skön och stabil läsning med "vuxenbeteende" fritt från pajkastning som ofta förekom på forna Kostdoktorns blogg med 80-tals, oftast hysteriska kommentarer. Visst det var kul de första åren, jag kastade mig över datorn och bloggen varje kväll för att följa senaste debatten, det var ett kiv utan like men det blev ju "fett mättat" till slut så när både bloggen och kommentarerna försvann, minns inte vilket år så var det helt naturligt att häcka in på Forumet. Där trivs jag riktigt bra måste jag säga. Borta är all hysteri och anklagelse om mättat fett. Loberg
 8. Jag rekommenderar ju mixa 30 gr. smör i 3-4 koppar kaffe som frukost. Mätt och glad länge.
 9. Javisst är det underbart att LCHF kom och bara går och går som en durasellkanin, det var nog många som inte trodde det för 10 år sedan. Själv blev jag LCHF-are 2009. Men jag kan ju sakna de första åren med alla debatter, dödförklaringar och utskällningar vi fick på bloggen av alla belackare, man nästan kände hur saliven stänkte genom rutan. Nu är ju allt detta helt borta, vi får mer och mer erkännande från alla håll och det är ju det enda rätta. Det fordras nåt annat än LCHF för att dö. Ethel Loberg
 10. Och så har vi ju också Annas supersalt: en del Himalayasalt, en del Havssalt och en del Herbamaresalt. Blandas i en burk, En struken tesked intas med vatten, gärna varmt varje dag.
 11. Det korta svaret på det orubbliga motståndet: "Rör inte min kompis"
 12. Boken Stoppa Alzheimer Nu! Av Bruce Fife.
 13. Prova deg på bara ägg och riven ost typ 3 ägg och 3 dl. riven ost, lite salt. Klarttt!
×
×
 • Skapa nytt...