Gå till innehåll

Pelle pendlare

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om Pelle pendlare

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för tips, jag kan nog konstatera att det är grädden som är boven i dramat. Jag har gjort mycket soppor med en hel del grädde i och även grytor. Tycker om att ha mat förberedd så där alltid finns att 'ta av' när hungern tränger på. Ska prova med lite periodisk fasta, även om jag inte är glad i konceptet. Gillar inte att vara hungrig, det är därför LCHF passar mig så bra.
 2. Hej Katerina, tack för sakligt tips. Det blir faktiskt en hel del grädde och ost, ska se till och dra ner på detta (ost är min alternativa drog). Min träning består huvudsakligen av powerwalking så här års och cykling på sommaren, så det är inte särskilt muskelbyggande. Att man ska ha lite tålamod är nog klokt, bara att det blir frustrerande när jag inte tycker att jag gör ngt annorlunda mot tidigare. All grädde vi använder är laktosfri, har detta ngn betydelse? Är det bättre att förhålla sig till mer smör?
 3. Vid 50 års ålder och 20 års viktpendlande hittade jag LCHF. Är 186 cm lång och ganska aktiv motions mässigt. Gick från 96 till 82 kg och höll min vikt i två år utan någon större ansträngning än att hålla mig till strikt LCHF, resten var tämligen självreglerande. Åkte på en operation och blev slarvig med kosten och det var som att trycka på en knapp. Fyra månader senare och 12 kg tyngre och inte ett klädplagg att ta på mig var det dags att ta tag i tillvaron igen. Min 18 åriga dotter som ärvt pappas gener med ett ohämmat sockersug var även hon redo att ändra sina vanor så vi gjorde gemensam sak
×
×
 • Skapa nytt...