Bumbo

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

10 Neutral

Om Bumbo

 • Rank
  Nyanländ
 1. oj vilket påhopp. tackar alla för era tips och råd! Lämnar nu den här tråden, lite mer förvirrad😂 ha det gött!
 2. Tack för svar! jag ammar min son så ofta han vill också, vi får se om kroppen vill släppa på extra kilona. Jag tänkte att lchf kanske kunde hjälpa till med det, men jag vet också att det är mycket hormoner nu som kan ställa till det så att kroppen håller på den extra vikten.
 3. Okej! Nej något sådant har jag inte märkt, har inga problem heller vad jag vet. Ojdå okej! Ja jag ska helt enkelt försöka lära mig gilla vanligt vatten istället förstår jag och hoppas på att det ”bara” är saften som satt stopp för viktnedgång.
 4. Oj skippa frukost och kvällsfika ser jag som väldigt svårt, det testar jag endast om det inte räcker med att skippa saften. Vi äter middag hemma 16:30 så jag har nog svårt att inte äta nånting förrän dagen efter då. Frukost kanske jag kan hoppa över. Jag ammar så jag vet inte hur bra det är att jag hoppar över måltider heller, men det kanske inte har någon betydelse. Vet inte vad du menar med reparationsarbete? Jag har inte märkt nånting sen jag ändrade kost förutom att jag inte har ”kolhydratssvälld mage” Tack så jätte mycket för alla tips☺️
 5. Tack för svar! Okej, men jag äter bara fet yoghurt och ost som det står att man ska. Och det är dem enda mejerierna jag äter. Ost äter jag varje dag men inte turkisk yoghurt. Då ska jag försöka sluta med saften och dricka vatten istället och se om det är anledningen.
 6. Tack för svar! smör steker jag alltid i ibland äter jag även turkisk yoghurt med vitlök i till maten för att få sås om vi inte äter någon ”såsig” middag. Okej, ja jag har inga planer på att ge upp, jag trodde bara att man skulle se resultat direkt. det smakar bättre helt enkelt, jag har alltid varit dålig på att dricka vatten.
 7. Hej allihopa! jag har börjat med lchf för några veckor sedan men får inga resultat. Jag äter frukost, lunch, middag och kvällsfika, kan det vara så att jag äter för många mål?? En typisk dag för mig kan se ut såhär: frukost: 2 ostplättar med smör och ost på, ibland ägg på istället för ost. Lunch: oftast gårdagens middagsrester med isbergssallad och gurka annars ost och skink omelett. Middag: äter som resten av familjen men ersätter kolhydraterna med isbergssallad och gurka. Till kvällsfika äter jag lika som till frukost. Jag dricker även fun light varje dag, hela dagarna, kan det vara anledningen till att vågen står still? Hoppas någon kan ge mig lite tips så jag kan bli av med mina gravidkilon☺️ jag ammar därför äter jag endast isbergssallad till maten och inte tex broccoli.