Gå till innehåll

Lillaji

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Lillaji vann senast 6 Mars 2019

Lillaji hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

36 Bra

Om Lillaji

 • Rank
  Nyanländ
 1. Mycket spännande det här! Jag fortsätter på min inslagna bana, mår ju bra på att äta mindre än 20 gram kolhydrater om dagen. Sen får tiden utvisa vad som händer. Tror oxå att jag måste röra på mig mer, det blir enklare nu när våren kommer. Tack för alla svar!!
 2. Tack! Jag har läst lite om fasta. Kan man kombinera LCHF med 5:2 dieten? Att man kanske bara äter ett mål mat två dagar i veckan?
 3. Tack för välkomnande! känner liksom att jag inte kan fortsätta som jag gjort i 25 år: levt i svält i max tre veckor för att gå ner i vikt, sen ledsnat och gått tillbaka till vanliga (ganska dåliga) matvanor och då gått upp allt igen. Sådär har jag håller på år efter år. Känns som att det är dags att få kontroll på mitt ätande och på mitt mående, tycker detta verkar funka bra. Men tyvärr är min hjärna inte riktigt med på att det är en process som måste få ta tid, den skriker efter resultat direkt... Det får jag jobba på!
 4. Hej! lite tillägg: jag är kvinna, 40 år. har jojobantat 100 ggr i mitt liv, minst...
 5. Tack snälla Bitte! Då finns det kanske hopp för mig ändå? Vill ju gärna komma i mina jeans igen. Det kanske kan ta ett tag innan man märker något storleksmässigt? Jag känner mig piggare och sover bättre, sp jag kommer att fortsätta.
 6. Hej! jag har kört strikt LCHF nu i 2,5 vecka men vågen har inte rört sig nedåt alls. Jag står kvar på min startvikt. jag är 174 cm lång o väger 71 kg. Vill väga 65, då mår jag som bäst. en matdag kan se ut såhär: frukost: äggröra på 2 ägg, 1 tsk smör, 2 msk grädde lunch: köttfärssås gjord på blandfärs, tomater, kryddor, creme fraiche. Färsk spenat som tillbehör. Middag: cobb sallad (sallad, gurka, tomat, bacon, kycklingfilé, rödlök, avokado) med dressing gjord på Majonäs och örtkryddor. totalt blir min matdag ca 1800 kalorier. Ser detta galet
×
×
 • Skapa nytt...