Tobias Bäckström

Medlem
  • Innehållsantal

    2
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Tobias Bäckström

  • Rank
    Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Bakgrunden till min fråga är att jag brygger eget öl och jag har funderat på om man kan använda den urmäskade malten till brödbak. Jag pratade med en bagare som använde en del bryggerimalt i sitt bröd men menade att det egentligen var mest fibrer eftersom stärkelsen lakat ur. Då skulle det ju vara en bra ingrediens för LCHF-bröd men jag vill ju veta om det finns andra näringsämnen kvar. (Och bryggerimalt hittar jag inte i några tabeller)
  2. Jag skulle vilja veta hur man går till väga för att ta reda på näringsvärdet i olika produkter. Finns det ett billigt hemmatest som man kan köpa, eller skickar man in ett prov till ett labb?