Jump to content

YRC

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

YRC's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

4

Reputation

  1. Vi lever med NPF i familjen och därför blir jag väldigt nyfiken på detta. Försökte läsa på lite men det verkar inte väldokumenterat/utforskat och det känns oklart med eventuella biverkningar. Var köper du Magnesium L-threonate och vilka doser tar ni. Vilka tillskott behöver man äta utöver magnesiumet och vilka bör man undvika. Kan man äta andra former av magnesium samtidigt?
  2. Vad vet vi om: Gabriel Wikström - ny minster med ansvar för folkhälsa, sjukvård, och idrott? Sven-Erik Bucht - ny landsbygdsminster Finns det något hopp om att något nytt och något vettigare tickar ut angående SLV t.ex. Finns något hopp om att Åsa Romson, som klimat- och miljöminister, ska komma med något som gynnar omställning till mera miljövänlig djurhushållning och gräsbetesdjur och mindre utarmning genom spannmålsodling? Flera andra ministrar kanske är aktuella att hålla koll på... men såhär i hasten är det dessa jag började tänka på.
  3. Take away på Götgatan nära Skanstull. Göta Fisk kör LCHF-veckor på prov och det är inte omöjligt att de kommer att fortsätta, åtgången är rätt hyfsad. Helt OK mat, som hemlagat men kanske inte riktigt helfett, jag lägger på en rejäl smörklick när jag värmer. Köpt lunchlådor två gånger (normalt "dagens"-pris). Fisk med sås och broccoli och tomat, båda gångerna men med flera dagars mellanrum så det ska bli spännande att se om de varierar sig imorgon. Inte vrålfantasifullt men smakligt. Fortsätter de, blir jag nog stamkund.
×
×
  • Create New...