Gå till innehåll

.lina

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om .lina

 • Rank
  Nyanländ
 1. ja 5:2 har fått mej att komma av en årslång platå. jag har kört 16:8 och jag började träna på gym 3 ggr i veckan för några månader sen, och har blivit starkare och fastare men vikten rubbade sig inte. däremot med en eller två helfastedagar i veckan så har det kommit igång igen.
 2. då och då dyker en deal upp på Groupon för att ta sånahär prover så det är på eget initiativ för att jag vill kunna ha på fötterna att LCHF inte "täpper till mina artärer". här kan ni se dealen jag köpte, och signa upp på en bevakning av när den återkommer (det är typ tredje gången jag sett den förekomma) https://www.groupon.se/deals/stockholm/Maximal-Halsa/16881389 tack för analys <3 jag fattar ju vad referensvärdena står för, men till exempel för Folsyra blev jag lite orolig då forskningen både hävdar konflikterande nog att både för mycket och för lite är kopplat till bröstcance
 3. hej gott folk! jag skulle gärna vilja ha tolkningshjälp av mina blodvärden efter 3 år på LCHF jag TROR dom ser bra ut? (håller på att begära ut mina tester gjorda före konstomläggningen och kommer posta dom här när jag får dom)
×
×
 • Skapa nytt...