Violeta Radic

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om Violeta Radic

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack för tips! Jag har precis börjat med Keto (2 dygn in), så jag ska först ställa om kroppen till denna kost innan jag ger mig på att endast äta en gång per dag. Det blir nog lite för mycket för kroppen att göra allt på samma gång.
 2. Stort tack för utförligt svar!! Jag suger åt mig som en svamp! :)
 3. Hej! Undrar vad jag kan ersätta tonfisk med, som har en liknande sammansättning av fett/protein/kolhydrater? I ett av recepten för LCHF-utmaningen 2019 ingår tonfisk på konserv. Om man inte äter fisk och skaldjur alls, vad kan man ta istället? Funkar tex kidneybönor? Eller innehåller de för mycket kolhydrater? Vad kan man använda istället för tonfisk i en tonfisksallad? Undrar även vad man kan ersätta lax i bit med? Kyckling? Eller är det för magert i jämförelse med lax? Tackar på förhand!
 4. Tack så mycket för svar! Då får man alltså äta sjukt mycket mat helt enkelt. Blev ju proppmätt!
 5. Hello! Har just dragit igång med "Strikt: LCHF-utmaningen 2019 – vecka 1" dag ett. Har inhandlat allt enligt inköpslistans för recepten för vecka 1. Men nu när jag sitter och äter så känns det som en lite väl tilltagen portion. Går tillbaka till receptet och ser att det dels står: "1 + 1 portioner (middag + lunch)". Men även: "Instruktionerna gäller 4 portioner. Modifiera efter behov". Inte är väl receptet för fyra portioner då? När det står att "INSTRUKTIONERNA gäller för 4 portioner...." I så fall borde det väl stått att RECEPTET gäller för fyra portioner? Är förvirrad. Har just inhandlat en jävla massa mat för en vecka och är orolig nu att jag har handlat för två personer. Nån mer som kör LCHF utmaningen 2019?