Pling

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Pling

 1. Tack för alla tips och idéer! Tacksam för att så många ger av sin tid för att hjälpa mig! Det kan ev vara så att vissa saker triggar mer i längden men upplever ändå att mättnadskänslan inte infinner sig riktigt. Så känns som att antingen är det dags att skaffa lite pannben eller kanske skippa fasta ett tag. Ett problem kan nog också vara fettmängden. Har ibland svårt att få till tillräckligt med fett i maten när det ibland bara blir kolhydratsnålt. Att bara äta protein och fett är säkert jättebra och nyttigt men det funkar inte i mitt liv. Jag vill ha variation och grönsaker. Även ost och mejerier kan jag inte vara helt utan. Ska testa att minska protein som någon av er nämnde samt mer grönsaker. Ev avvakta med fasta ett tag eller byta tid till att äta tidigare och sluta tidigare. Bästa tipsen för öka fettmängden?
 2. Denna säljs på slakteriet där vi handlar så den finns nog inte att söka upp på nätet
 3. Korven verkar vara ett hett ämne! Men så ser ju inte varje måltid ut. Det är mest ren kyckling, köttbitar, pulled pork/beef och köttfärs. Oavsett vad så känner jag mig inte riktigt mätt. Det är som att själva stoppandet i munnen utlöser något. Jag skulle säkert kunna fasta i 24h utan problem utan problemet kommer när jag börjar äta.
 4. Jag har ätit lchf i flera omgångar men hållet på nu i ett år. Jag äter enligt 16;8 på vardagarna och har gjort i kanske ett halvår. Inga allergier eller överkänsligheter. Jag skulle nog säga att jag äter mer när jag är stressad, eller iaf efteråt. Trolig IBS som är under kontroll när jag inte äter kolhydrater. Hypotyreos som behandlas med levaxin sedan 12 år tillbaka. Lite PMS gällande humörsvängningar och samlar på mig vatten. Äter eller tar inget preventivmedel sedan ett drygt halvår tillbaka. Försöker inte bli gravid utan det fanns bara inget som passade mig.
 5. 38-årig kvinna med en hel del övervikt. Som igår vart det falukorv med stekt ägg och blomkål. En ganska redig portion och falukorv med högt köttinnehåll. Jag räknar inte kolhydrater men äter endast lchf godkänd mat.
 6. Jag äter inte förrän till lunch (dvs kör fasta enligt 16:8). Jag har inga problem med att klara mig på kaffe och vatten men när jag sen börjar äta så blir jag inte mätt. Jag går och är småhungrig/sugen hela kvällen. Det är som att ätandet triggar mig. Tips på att komma ifrån detta?