LillaRundaBarnmorskan

Medlem
 • Innehållsantal

  25
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

86 Utmärkt

Om LillaRundaBarnmorskan

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag mår illa och har huvudvärk. Fryser det gör jag alltid så där är det inga nyheter, kan däremot bli drypande varm vilket verkligen inte är jag. Kan vissa korta stunder få ett visst sug efter rostbröd men har inte haft problem att stå emot det. Första vägningen gick jag ner 3,5 vecka, igår vägde jag mig 200g upp men mätningen säger ( om jag mäter rätt) - 6 cm i midjan. Misstänker att jag är i ketos, smakar bäver i munnen och urinstickan ( ja jag vet inte helt tillförlitligt) visar keto er.
 2. Ja, jag mår bra, men bara grubblade om kroppen tror jag svälter då jag inte får i mig mer än ca 800-1000kcal.
 3. Hej igen. Jag harvar på, äter när jag är hungrig och bara tills jag är mätt. Har även kommit igång med fasta16:8 ( ibland lite längre, ibland lite kortare). Registrerar allt jag äter men ser att jag alltid ligger på ett underskott i kcal. Måste jag äta mer eller är det ok ändå? Jag är så otroligt mätt. Måste dock få en bättre balans på mina proteiner då jag inte förstått att det är målvikten jag skulle gå efter inte befintliga vikt. Har gått ner 3,5 kg sedan 14/8 tror det är ok, men nu när det varit så varmt har jag svällt upp och gått upp nästan allt igen trots min strikta kost. Hur driver jag ur vätskan? Dricker ca 3L, bara vatten, inga tillsatser eller läsk.
 4. Jag är mätt, mätt, mätt. Har dock kokat ett par ägg som nödmat om jag blir hungrig i natt när jag jobbar
 5. Ser detta rätt ut? Är ny, experimenterar och läser massor. Tror jag äter strikt och dricker mängder med vatten. Trro jag är i ketos, smakar död bäver i munnen och kissar floder ( kan ju vara allt vatten). Har ketostiks, enligt dom är jag nog i ketos i alla fall i morse. Vet dom är inte helt tillförlitliga, men har inget annat att tillgå.
 6. Hade bara ett påslakan i natt. Jag prövade mina ketostiks är i ketos nu, hoppas kunna hålla i det denna gång. Har aldrig varit så törstig, fått i mig 3,5 L nästan 4. Jag som aldrig är törstig,. Prövade även kanelsmör som kvällsfika med en kopp kaffe, faktiskt godare än jag trodde🙂
 7. Har en annan fråga oxå. Skulle lägga in kvällen middag i Lifesum. Skrev exakt som det står i kostdoktorn med i kostdoktorn recept står det 5 och Lifesum 10. Varför blir det så? Vilket är rätt? Sen undrar jag vad skillnaden på grön och gul markering är i recepten på kostdoktorn. Framförallt när dom har samma antal kolhydrater? Känner mig vilsen
 8. Det är doften av bröd och fraset. Äter inte bröd dagligen men då jag gör det njuter jag. Vi bakar allt bröd hemma då jag har 5 pojkar som äter en del mellis och frukost, har inte lust att betala tusenlappar i månader på något jag gör bättre och billigare själv. Så tyvärr finns brödet i min närvaro och jag vill inte kräva av minn familj att ändra sina matvanor då jag är stor inte dom. Men visst jag är nog beroende av bröd o troligen även pasta. Äter det bara en gång i månaden och då är det lasagne.
 9. Hej Vet inte, tror inte jag är i klimakteriet. Har fortfande regelbunden mens. Har en klänning som jag hängt upp på en galge, som jag gärna önskar komma i någon gång...
 10. Hej Vaknade i natt av att jag svettades enormt och kändes som jag skulle brinna upp? Jag är en frusenlort annars. Enligt ketostickorna är jag möjligen på väg in i ketos, men inte där på långa vägar. Är detta normalt? Dessutom är jag mästare på att sabba allt just i detta stadium då jag nästan är där, vad gör jag för att stå emot frästelsen?
 11. Har prövat frallor a, smakade lite svampigt.... Fröknäcke har jag bakat och har i en burk.