Gå till innehåll

Siw Halvarsson

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

14 Neutral

Om Siw Halvarsson

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. jag har samma problem, jag har ätit så här i 13 år.  det senaste året går jag bara upp i vikt!

 2. Men 36 kg på 6 mån då hade du väl mycket vätska i kroppen också? Vilken resa du gjort. Hur går de sista 7 kilona? Jag lyckades ju gå ner 9 kg på tre mån för 10 år sen på LCHF, men nu är det omöjligt att gå ner. Jag ger dig min meny för en dag så kan du ge en kommentar: Frukost: Kaffe med skiva LCHF bröd smör ost. Lunch: 4 skivor bacon 2 ägg Middag: kött el fisk sallad broccolimos, beasås el gräddsås el majonnäs. Varierar lunchen ibland. Vet exakt vad jag får äta och inte. Ibland blir jag så mätt på middagen så jag är utan mat i ca 18 tim. Har tappat 2kg på 10 veckor s
 3. Ja Skaldeman har jag läst. Jag har följt detta sen Annica Dahlqvist tid.
 4. För att komma i ketos o gå ner i vikt hade jag tänkt. När man nått målvikten börjar man tyvärr äta som innan och så är kilona där igen.
 5. Jag tycker att detta forum är rörigt att hitta på. För mycket engelska inblandat. Hittar inte ens var jag ska uttrycka min åsikt. Provar här. Tycker kostdoktorn var bättre. 

 6. Ja det är som jag säger att man lurar inte kroppen två gånger. Jag äter som dig men kommer inte i ketos. Undrar vad det kan bero på?
 7. Är det inte samma LCHF som gäller idag som för 10 år sen?
 8. Ja,det är nog så att våra kroppar är intelligentare än våra hjärnor. För tio år sen testade jag LCHF och gick ned 9 kg på tre månader. Äter nu strikt LCHF och har nu bara tappat ett kg på två månader. Verkar som om kroppen säger: Inte nu igen. Dock räddade denna diet livet på min man som tappade 30kg på tre mån. Han hade så mycket vätska så benen sprack med efterföljande sår, som läkte i takt med vätskeförlusten. Jag hade läst att det första som lämnar kroppen är överflödig vätska. Tack vare LCHF fick han leva i fem år till. Läkarna som bara har vätskedrivande medicin att ta till gapade
×
×
 • Skapa nytt...