TurboTanten

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om TurboTanten

 • Rank
  Nyanländ
 1. tusen tack för alla era svar. jag har nog lite att fundera på där varför jag blir helt slut. dvs jag känner mig utbränd. men jag tror det ligger lite i både att kroppen inte helt ställt om,att jag måste börja kolla lite mer över hur mycket och av vad jag äter. för kolhydrater har jag ju inte mycket av. men det ligger nog kanske nåt i att jag nog äter för dåligt. även att jag måste ställa in hjärnan lite mer efter lchf,för jag är nog kvar lite för mycket i kolhydrat-tänket och träning därefter. sen är dte nog omställning i kroppen på gång efter medicin,i och med min adhd,som jag åt i några år. jag fick iaf tänka en del efter era svar på vad som möjligen kunde vara fel. jag är ju lite otålig och vänta är inte min starka sida. jag älskar ju promenader& min träning. (har kört enbart kondition nu,men brukar även köra styrketräning) men -göra om & göra rätt, är nog det jag får göra. hur otålig jag än må vara. tack så himla mycket för era svar. har dock en fråga till, en del verkar inte ha några som helst problem med återhämtningen,dvs det är typ bara träna och sen sköter kroppen det själv. men hur gör ni andra för att återhämta er efter en träning? dvs vilka kosttillskott eller/och extra protein? me need as mutch info as i can get verkar som om jag kan så mycket mindre om lchf & träning än jag trodde. ska läsa boken föresten =) tack för tippset =)
 2. jag tränar nog av båda delarna. men så älskar jag ju träning. sen ska jag ju bli personlig tränare oxå,hade jag ju tänkt mig. men vad menar du med lättare träning? tack för svar =)
 3. jag är nog den enda människan på planeten som tydligen itne kan träna på lchf. jag mår skit bra av lchf och älskar träning. what to do? what to do? vill ju inte känna mig som en 70 årig tant när jag vaknar upp varje dag -trots att träningen blir varannan dag & promenader även dom varannan dag. har 1-2 vilodagar i veckan. har nog testat massor av variationer nu. mer fett,protein och även kolhydrater innan träning etc. främsta anledningarna till att jag börjat med lchf är att jag har adhd,är sockerberoende och sen tidigare erfarenheter då jag åt atkins som det hette då,nåt år,så mår jag så mycket bättre av det än vanlig kost. frågan är bara hur jag ska det att funka med träning. vill ju varken släppa lchf eller träning. älskar ju båda. har ätit lchf i 7-8 veckor nu. måste dock ha energi. är nämligen ensamstående mamma & pluggar oxå. jag vet inte om det jag skrev blev lite "luddit" nu. men jag hoppas ni förstår på ett ungefär vad jag vill säga.