Jump to content

Helen65

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

123 profile views

Helen65's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

24

Reputation

 1. Låter ok. En god kvällsdryck efter jobbet. Tack
 2. Tack, jag tar till mig det tipset. Klarar liksom inte att SE fettet jag ska äta.
 3. första veckan avklarad. Gått bra men jag har svårt för allt fett jag måste äta. Äter strikt keto för att "avsockra" mig så snabbt som möjligt. Är det fler som tycker det är jobbigt att äta allt detta fett. Tips på hur man kan trolla bort det så det inte märks så tydligt mottages hjärtligt.
 4. När ni säger mejerier, betyder det även ost? Och som genom ett under hade jag minskat 7 hg till när jag vägde mig i morse. Min mage har definitivt blivit mindre det märker jag på byxorna. Det är så skönt att få ventilera här för ni fattar vad jag pratar om. Har 2 jobb som varierar väldigt mycket i arbetstider så det är svårt att äta regelbundet. Sover gör jag. Inga problem där.
 5. Tack för svaren. Jag ska undvika så mycket mejeri det går. Kaffe utan grädde går inte. Svårt att ha med sig smör när man fikar Och jag är tacksam att höra att det kan ta tid. Jag kämpar vidare, fast kämpar gör jag inte, det är inga problem, bara lite besviken på våg-kräket
 6. Kostregistrera? Har jag missat nåt? Jag följer strikt lchf, byter ut några måltider då jag inte gillar vissa ingredienser. När jag blir galet hungrig äter jag tex ost, skinka, ölkorv, oliver, en näve jordnötter, fläsksvålar, tar en extra kopp kaffe med grädde. Inte allr på en gång naturligtvis men något av ovanstående. Har tagit bort allt som heter socker, potatis, ris, pasta och bröd. Är tacksam att jag är "avsockrad" åtminstone. Bara DET är en stor bedrift.
 7. Efter 4 veckor lchf har jag endast minskat 6 hg. 54 år och 97.7 kg startvikt. Jag följer menyer så gott det går och får i mig ca 20g kolhydrater per dag. Har lite svårt att få i mig allt fett men har endera grädde 40% i kaffet eller smör o ägg. Äter när jag är hungrig, 2 mål om dagen. Turkisk youghurt blandad med grädde, lite blåbär o solroskärnor till frukost. Jag har ont i båda fötterna/vaderna så jag motionerar inte. Går bara på jobbet vilket kan bli kanske 6000 steg lm dagen. Jag vet inte varför jag inte tappar i vikt. Är det någon som har några tips?
×
×
 • Create New...