Ulle

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

19 Bra

Om Ulle

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ulle

  Rootpasta

  Hej, Är det någon som vet gällande Root- pasta, ris, spagetti och nudlar, om det är okej att äta vid strikt LCHF? https://www.rootpasta.se/produkt/root-pasta-fettuccine/?gclid=CjwKCAiA5JnuBRA-EiwA-0ggPdf5FqOoKiZy_WBH_SKbkIcOli0o6LX-VO4yZcrvQISP-662Ip5H5RoChA4QAvD_BwE
 2. Ulle

  Kramper

  Jo, Elinor, visst började jag med allt samtidigt...:) så det kan även vara träningen som gör att jag får kramper men jag känner inte riktigt igen det från andra perioder när jag tränat och inte ätit LCHF.
 3. Ulle

  Kramper

  Tusen tack för alla era tips! Jag ska testa vatten, salt och magnesium.
 4. Ulle

  Kramper

  Hej, Jag har ätit LCHF strikt nu under ett par månader. Jag tränar regelbundet och jag besväras av kramper i fötterna, vaderna och sidorna på smalbenen. Kan kramperna relateras till kosten eller handlar det om att stretcha bättre? Någon som har idéer?
 5. Hej, Jag funderar på det här med saltbrist. Är det något som bara uppstår i början innan kroppen vant sig eller är det så att man bör dricka lite vatten med salt i dagligen? Jag mår bra och tror inte jag har något som tyder på att jag skulle ha saltbrist men jag känner personer som efter att ha ätit lchf strikt har uppvisat saltbrist efter provtagning utan att de känna av det. Jag blir ganska mätt på denna mat så jag använder mig av periodisk fast och kan fast upp till ett dygn. Bör jag tänka på att äta lite salt under mina fastande dygn?
 6. Hej på er, Tänk vad fel allt kan bli i text! Lätt att fylla i det man tror som inte finns....jag avslutar denna tråd nu.
 7. Hej, Jag äter strikt LCHF sedan ett par veckor tillbaka och ämnar fortsätta med det. Min familj är med på tåget men min 18 åring blir inte mätt. Det finns ingen anledning att han måste äta strikt LCHF. Han mår bra och behöver inte gå ned i vikt. Har ni tips på hur man får det att funka om man äter olika grader av LCHF och hur jag byter ut pasta, ris, bulgur etc på ett snabbt och enkelt sätt?
 8. Tack alla för era svar! Det känns ju lite lättare om jag kan äta mer sallad än 25 gram
 9. Hej, Jag har snart gjort min först vecka med strikt LCHF. I recepten anges det då och då att man kan äta en rejäl grönsallad till. I receptet för exempelvis LCHF pizza, står det i textanvisningen rejäl grönsallad men i måttangivelsen 25 gram. I min värld är 25 gram sallad väldigt lite. Hur många gram sallad kan jag äta men ändå hålla kolhydrat intaget under 20 gram?