kicki1234

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

12 Neutral

Om kicki1234

 • Rank
  Nyanländ
 1. Hej igen Birgitta! Vill bara berätta att jag nu ätit 1-1-5 dl mungbönor per dag i 3, 5 veckor. Märker att vallningarna minskat betydligt och att de inte är lika starka som förut!! Om detta är tillfälligt är svårt att säga. De varierar ju en del över tid, men som sagt. De är betydligt färre och svagare så hjälp mig att hålla tummarna för att bönorna hjälper mig! Kicki
 2. Hej Birgitta och tack så mycket! Nu har jag beställt boken!
 3. Tack för alla tips! Birgitta, nu har jag gjort bönsallad av Mungbönor som jag hittade på din blogg. Jättegod! Hur länge åt du av denna innan du märkte effekt?
 4. Och en grej till - mjölksyrade grönsaker, hur gör man det?
 5. Hej Birgitta! Tack snälla för ditt svar! Detta låter jätteintressant! Eftersom jag är rätt dålig på att laga mat, undrar jag om du mer konkret skulle kunna ge mig tips kring vilka bönor jag ska äta och hur jag kan laga till dem?
 6. Hej! Jag undrar om nån därute dricker avkok av salvia mot klimakterie-vallningar? Jag har provat detta och tycker mig få bra effekt. Men så har jag läst om att man inte kan dricka teet för ofta. Jag blir inte klok på hur ofta man kan dricka och hur länge. Varje dag? Varannan? Mer sällan? Nån som har erfarenhe? Berätta gärna?