Annica Sandberg

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

13 Neutral

Om Annica Sandberg

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för ditt tips, det ska jag kolla upp.
 2. Mitt största "problem" är vikten, men visst skulle kroppen kunna må bättre i övrigt med. NDT har jag faktiskt börjat fundera på men inte kommit längre än så, vet att det är svårt att få tag på. Tack för din information. Jag ska sätta mig i lugn och ro och kika på vad Medicheck kan hjälpa mig med 😊
 3. Tack för ditt svar. Jag har en ganska hög dos av levaxin. Har nyligen tagit nya prover för att just kolla T3, men alla värden ligger inom referensintervall. Ska kika lite närmare på kliniken du nämner.
 4. Ja du, en ständig kamp mot läkaren. Har påbörjat en kamp och tänker precis som du skriver, inte ge mig. Hoppas och tror att en bra kost kommer att göra gott oxå, gärna även viktmässigt
 5. Tack för ditt svar. Har tidigare gjort försök med LCHF men har då inte varit tillräckligt strikt. Nu gör jag ett nytt försök och då en strikt variant och hoppas på resultat. Lio har jag försökt att få men fått nobben av läkaren då han anser att värdena är "för bra".
 6. Finns någon i detta forum som har erfarenhet av LCHF och levaxinbehandlad hypotyreos? Jag har stora svårigheter att gå ner i vikt, trots att värdena ligger som de ska. Fler med samma problem? Tips?