Cleppa

Medlem
 • Innehållsantal

  883
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  8

Cleppa vann senast 20 April 2018

Cleppa hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 791 Enastående

Om Cleppa

 • Rank
  Gammal i gården

Profile Information

 • Gender
  Male

Senaste besökare till profilen

1 539 profilvisningar
 1. Cleppa

  Stanna i ketos

  Haft maginfluensa... så inte ätit något alls på 2.5 dygn. Drucket lite lite vatten med salt. fick för mig att kolla BS och ketoner och blev förvånad. BS 5.2 Ketoner 0.9 Borde inte ketonerna varit mycket högra?
 2. Vill också som sören men dottern fyller 20 år så tveksam om hon skulle förstå...
 3. Cleppa

  Stanna i ketos

  Skumma mätvärden idag... Blodsocker 6,1 Ketoner 1.4 Tog då om sockervärdet och fick samma resultat. Har inte haft så högt BS på väldigt väldigt länge...
 4. Frukt är godis! Kexchocklad är godis! alltså är kexchocklad frukt!
 5. Cleppa

  Stanna i ketos

  Sömn sömn sömn.... Jag somnar normalt som en liten bebis när jag lägger mig för att sova men jag vaknar alltid ca 0500, i veckorna vill jag det men på helgerna skulle jag gärna sova någon timme till men det är ta mig fan omöjligt... Vill inte ställa frågan men är det åldern? eller är det så att min kropp är nöjd då eller är jag bara så van att vakna då att jag gör det autmatiskt... Jag är lite för trött så tror jag egentligen sover lite för lite... . Tips tankar ideer?
 6. Jag får ont i mina händer om jag slarvar , har fått för mig att det mest gäller om jag slarvar med mjölprodukter men inte helt hundra på det...
 7. https://www.dailymail.co.uk/health/article-6779167/amp/Low-carb-keto-diets-raise-risk-heart-rhythm-disorders-study-finds.html Nu hänvisas det till en ny studie om hur farligt det är att inte äta kolisar.... någon kunnig som har en kommentar?
 8. Cleppa

  Stanna i ketos

  Kommer inte ihåg om jag skrivet om detta innan men min sambo lagar en grym LCHF rätt.... kokt ägg ost och bacon inuti köttfärslimpa som dessutom är inlindad i bacon! Sjukt gott! första gången blev jag dock skeptisk till den när jag delade och såg det kokta ägget men...
 9. Jo tyvärr var det så 😖 jag kom då på ( om jag kommer ihåg rätt) att det var en mögelost jag börjat äta... och när jag slutade med den så försvann lukten.
 10. Efter ett tag kommer du att lära dig kroppens signaler. T ex skillnaden mellan hunger och sug. När man väl är där så kommer den att berätta vad som är rätt dag för dag. Jag äter väldigt olika beroende på hur mycket jag tränat mm. Och kroppen berättar det själv så jag behöver inte tänka på det. Dock tar det ett tag att nå dit. Men lyssna!
 11. @Peter B litar du på den.
 12. Jepp det är ju ketonstickorna som är dyra... glukosstickorna kostar bara någon krona men jag är intresserad av att mäta båda...
 13. Fast den tar väl inte blodsocker?
 14. Cleppa

  Stanna i ketos

  Har inte legat högre än 4.8 i blodsocker sista månaderna men oftast närmare 4... t om så lågt som 3.8 vid några tillfällen. Ketoner sällan under 1.3 så verkar löna sig att verkligen gå strikt. Har dragit ner på träningen då jag nu jobbar sjukt mycket så blir bara ca 7 timmar i veckan. + några långa promenader, Ha en fortsatt trevlig helg!