Gå till innehåll

Cleppa

Medlem
 • Innehållsantal

  1 098
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  22

Cleppa vann senast 25 Augusti

Cleppa hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 643 Enastående

1 följare

Om Cleppa

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male

Senaste besökare till profilen

2 362 profilvisningar
 1. Cleppa

  Hjälp!

  Hej och välkommen hit. Du ger inte så mycket info om dig själv. Ålder, vikt, livssituation, träning? svårt att ge konkreta råd utan. Men 0,3-0,4 är inte helt tokigt. När tar du testet? vilken mätmetod använder du? blod? kiss? utandning? Får vi denna infon ska vi nog hjälpa dig.
 2. https://www.atl.nu/lantbruk/vag-av-anmalningar-mot-hk-scans-reklam/?fbclid=IwAR3J57CFEn5ur9JQz43wmpkZ1ffW5103L5I4_N6uzxsJcA8aNFiOMCUI1Ys Vi måste bli bättre på att möta "sanningar" som inte är faktabaserade utan känslomässiga och ekonomidrivna. Det verkar ju t o m som om SCAN backar från det de säger... Hlur ska vi göra?
 3. https://runnersworld.se/blogg/enzymer-och-uthallighet/ Om ni som är träningsintresserade inte följer Hjärnfysik sedan innan tycker jag ni ska göra det. Han är dock inte en ren LCHF förespråkare men han är väldigt kunnig och skriver oftast om intressanta saker.
 4. Innan jag började med LCHF så behövde jag äta typ var 3 timme annars förvandlades jag till en sjukt gnällig och jobbig sex åring. Men redan efter ett kort tag ( kommer inte ihåg exakt hur länge) så försvann det behovet. Nu kan jag äta eller låta bli det kvittar så länge jag får mitt kaffe och lite salt. Jag har några undantag fortfarande dock. Om jag tränar verkligen verkligen hårt så påverkar det hungern framför allt dagen efter.
 5. Lite märkligt att angripa oss för att vi förespråkar LCHF då detta väldigt tydligt har en LCHF anknytning.
 6. Cleppa

  Stanna i ketos

  Värmen påverkar mig väldigt mycket så jag äter betydligt mindre än annars och det märks verkligen på min ketos... Ligger sällan under 3 nu. Har dock inte märkt något varken på vågen eller på mina kläder...
 7. Cleppa

  Lchf och cancer

  Min bästa vän vars som har två hjärntumörer har väldigt framgångsrikt använt ketogen kost... där den vanliga behandlingen inte hjälpte men sedan de gick över till keto så har tumörerna inte växt...
 8. Man skulle nästan kunna tro att det finns en dold agenda någonstans...
 9. Cleppa

  Stanna i ketos

  Kommer en trasig nalle sedan , Prospekt nu...
 10. Cleppa

  Stanna i ketos

  Fick mina patchar idag...
 11. Cleppa

  MAF-tråd

  Hmm svårt att veta... men som tur är stämmer det inte ,jag vet några som gör i princip motsvarande fast i fjällvärlden...
 12. Cleppa

  Stanna i ketos

  Hmm, Tydligen ska man inte utmana ödet och säga allt går som på räls... Fick helt sjuk kramp i ländryggen idag på gymmet. Otrolig smärta och tog lång tid att få det att släppa. Hoppas på en engångs grej.
 13. Cleppa

  Stanna i ketos

  Allt flyter på bra.... Stabilt i ketos, ligger runt 1,5-2,5 och BS mellan 4-5. Träningen funkar bara vädret man hade önskat vore lite bättre... 1 veckas semester kvar! verkar dock som om man kommer att jobba på distans under hösten också och det är jag inte hundra nöjd med.
×
×
 • Skapa nytt...