Cleppa

Medlem
 • Innehållsantal

  889
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  8

Cleppa vann senast 20 April 2018

Cleppa hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 824 Enastående

Om Cleppa

 • Rank
  Gammal i gården

Profile Information

 • Gender
  Male

Senaste besökare till profilen

1 591 profilvisningar
 1. Hej Bojan och välkommen hit Ja din insulinproduktion kommer att återgå till större produktion om du börjar äta kolhydrater igen. Den precis som nästan alla funktioner i kroppen regleras efter hur mycket det används så när du äter LCHF så regleras det ner sedan tar det ungefär en vecka att reglera upp det igen.
 2. Jag också! bästa typen av träning framför allt om man börjar som ganska otränad...
 3. Cleppa

  Stanna i ketos

  Jag har någon form av problem/sjukdom/okänt. Har skrivit lite om det tidigare. Gjort massor av tester för allt möjligt. Men de hittar inte orsaken. Detta har hållt på nästan 2 år och ofta kan jag inte träna med någon reda.... vid ca 150 i puls är det som om syret i kroppen bara tar slut och jag kan inte mer. Så läkarna Skickar mig på lite allt möjligt nu då de inte har någon som helst aning om vad det kan vara.... Dock väldigt skönt att det inte var hjärt/kärl problematik. Men fortfarande sjukt jobbigt att helt plötsligt inte kunna.
 4. Cleppa

  Stanna i ketos

  Goda och lite dåliga nyheter.... (svårt aqtt skriva med en hand) Fanns inga plack!!!!!!!!! Tydligen 2 falska positiva från Mri röntgen. Men då tillbaka på ruta ett....
 5. Cleppa

  Stanna i ketos

  Fan vad jag är under "attack" nu. Från alla håll. Alla vet ju att detta bara beror på min kost...
 6. Cleppa

  Stanna i ketos

  Fuck vad det snurrar i min skalle.... Har gjort en MRIröntgen på mina kranskärl och ska på måndag göra en "normal" kranskärlsröntgen inklusive 2 st ballongvidgningar.... Har två större plack som hindrar blodtillförseln till hjärtat och åtminstone den ena är inte kalk.... Läkaren har skrivit ut statiner och blodförtunnande medicin. De vill ha ner mitt kolesterol till under 2.... Hitills kan de inte svara på om det är gamla plack eller något nytt. Vet inte om de kan svara på det på måndag heller.... Tänker inte ta statinerna. Trots att jag fortfarande i stort sett tror att Ketos är det rätta så snurrar det ändå ganska mycket... tankar? ideer?
 7. Cleppa

  Stanna i ketos

  Haft maginfluensa... så inte ätit något alls på 2.5 dygn. Drucket lite lite vatten med salt. fick för mig att kolla BS och ketoner och blev förvånad. BS 5.2 Ketoner 0.9 Borde inte ketonerna varit mycket högra?
 8. Vill också som sören men dottern fyller 20 år så tveksam om hon skulle förstå...
 9. Cleppa

  Stanna i ketos

  Skumma mätvärden idag... Blodsocker 6,1 Ketoner 1.4 Tog då om sockervärdet och fick samma resultat. Har inte haft så högt BS på väldigt väldigt länge...
 10. Frukt är godis! Kexchocklad är godis! alltså är kexchocklad frukt!
 11. Cleppa

  Stanna i ketos

  Sömn sömn sömn.... Jag somnar normalt som en liten bebis när jag lägger mig för att sova men jag vaknar alltid ca 0500, i veckorna vill jag det men på helgerna skulle jag gärna sova någon timme till men det är ta mig fan omöjligt... Vill inte ställa frågan men är det åldern? eller är det så att min kropp är nöjd då eller är jag bara så van att vakna då att jag gör det autmatiskt... Jag är lite för trött så tror jag egentligen sover lite för lite... . Tips tankar ideer?
 12. Jag får ont i mina händer om jag slarvar , har fått för mig att det mest gäller om jag slarvar med mjölprodukter men inte helt hundra på det...
 13. https://www.dailymail.co.uk/health/article-6779167/amp/Low-carb-keto-diets-raise-risk-heart-rhythm-disorders-study-finds.html Nu hänvisas det till en ny studie om hur farligt det är att inte äta kolisar.... någon kunnig som har en kommentar?
 14. Cleppa

  Stanna i ketos

  Kommer inte ihåg om jag skrivet om detta innan men min sambo lagar en grym LCHF rätt.... kokt ägg ost och bacon inuti köttfärslimpa som dessutom är inlindad i bacon! Sjukt gott! första gången blev jag dock skeptisk till den när jag delade och såg det kokta ägget men...