Cleppa

Medlem
 • Innehållsantal

  957
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  12

Allt postat av Cleppa

 1. Gick från väldigt liberal till strikt för att några år senare gå ännu striktare dvs så nära noll som möjligt
 2. jag upplevde också detta. När jag började med LCHF bara gled kilona av mig. ( hade gått upp 14 kilo pga skada) sedan började jag äta vanligt igen och kilona började krypa på. När jag då började med LCHF igen upplever jag att det inte hände så mycket förrän jag gick ännu striktare.
 3. Hej och välkommen Skulle behöva lite mer info för att kunna försöka hjälpa till... Ålder, varför Keto? Tolkar det som att du vill gå ner i vikt? Utgångsläge mm
 4. Det var ju inte så farligt dyrt... blir också väldigt sugen nu.
 5. Har ingen sakkunskap i frågan eller så men är inte Strålskyddsstiftelsen en lobbygrupp mot strålning och inte som det ger sken av på namnet en objektiv stiftelse?
 6. Cleppa

  Stanna i ketos

  Ilandsproblemet löst... var på plats lite efter 6 i morse och då var där ingen kö.... Tack @Peter B
 7. Cleppa

  Stanna i ketos

  Precis bytt jobb och gick till närmaste gymmet på lunchen och bara en station för fria vikter och kö... Det kommer inte funka... Dagens ilands problem
 8. Cleppa

  MAF-tråd

  N'är du klarar att Maffa 25 mil kommer det troligtvis gå förhållandevis fort...
 9. Cleppa

  Anni

  Såg att väldens bästa @Peter B redan svarat samma.... Hej och välkommen hit. Som jag ser det finns det två vägar. Bita ihop så går det över på ganska kort tid. 1 vecka kanske kanske 2. Eller äta lite mer kolhydrater så du inte "överproducerar" Ketoner.
 10. Jag skriver en del om detta i tråden Jag körde all in. Jag har kompisar som gjort olika typer av försök. En som cyklar mycket intensiva pass kör liberalt de dagarna han har "gris pass" både före och efter passet men strikt i övrigt. Jag tror att om du inte siktar på eliten så hade jag kört strikt och låtit det ta lite längre tid innan det känns bra men belöningen kommer!
 11. Därför jag tycker man ska köra en del av sin löpning barfota...
 12. Det finns ett antal bra basprogram som hanterar dessa frågor och som också är baserade på friavikter och basövningar. T ex http://fitnesskolan.se/stronglifts-5x5/ Det finns även en app för just stronglift... men det finns även andra bra basprogram Starting strength mfl Om man köper appen ( någon 100 lapp om året) , finns också gratis version av den. Har jag för mig att man även får hjälp med att bryta platåerna till en viss gräns naturligtvis. Men kommer du fram till den gränsen och inte siktar på att bli otroligt otroligt vältränad så har du nått väldigt långt.
 13. Jag tolkar det som att du ändå rör dig en del i vardagen och dessutom kör ett danspass. Jag hade då börjat med styrketräning. Jag hade börjat med bara basövningar med skivstång och säkerställt att jag fått hjälp att utföra dem på rätt sätt. Jag hade verkligen börjat med låga vikter men ökat varje pass. Detta för att senor och leder ska hinna med. Musklerna blir fortare starka så finns risk att man lyfter för tungt i början men att senor och leder inte klarar det. Gör du bara basövning så kan det räcka med ca 35-40 minuter 3 ggr i veckan för att verkligen bli mycket starkare och som lök på laxen dessutom få en mycket "hårdare" kropp.... Men säger det igen väldigt viktigt att lära sig övningarna och att utföra dem korrekt. Jo till viss del motverkar kondisträning styrketräning och tvärtom. Men så länge du inte tänker antingen bli mrs universum eller världsmästare i ultra så på "vår" nivå kan det kvitta.
 14. Om man inte vill köpa utrustning såsom pulsklocka så kan man ha som regel att du ska kunna prata obehindrat medans du springer. Kan du inte det så är pulsen för hög... Nu vet jag inte hur gammal du är men när man blivit lite äldre och dessutom äter LCHF behöver man ca 20 minuter väldigt lugn uppvärmning. Kör jag för hårt från start så kan jag krokna väldigt fort ... Jag tycker också att de sista minuterna på passet ska du springa barfota.
 15. Man ska naturligtvis börja där man är "sämst" tror jag. Om man knappt orkar röra på sig börja då med att Maffa. Om man har hyfsad kondis börja styrketräna. äter man skräp alltid börja äta bättre. Gör inte allt på en gång... ( säger jag som alltid gör allt direkt!)
 16. Kan tyvärr inte hjälpa dig... Men Google brukar vara en fena på att hitta lösningar...
 17. Cleppa

  Bortbjuden på middag

  Hej. För det mesta gör jag inget. Jag äter det jag kan... Det är en av de stora fördelarna tycker jag att det är inga problem att inte äta. Sen händer det att jag gör undantag och faktiskt äter allt av vad som bjuds men inte särskilt ofta. I princip alla jag känner har inga problem längre att jag inte äter och vissa "klyddar" för min skull och fixar special mat medans andra inte gör det. Du får avgöra vad som är viktigt för dig! Sedan tror jag också att det är extra viktigt i början att hålla i kosten. medans det verkar som jag kan "fuska" ett par dagar och ändå vara tillbaka i ketos i princip direkt jag slutar fuska.
 18. Fast om du också har i vispgrädde och kokosflingor blir det ganska fett!
 19. På den tiden jag åt frukost åt jag ryskyoughurt med vispgrädde,kokosflingor , mandel, hasselnötter och valnötter.
 20. Cleppa

  Blodsockerfall?

  Ta en kallsup varje morgon dvs ett glas vatten med en tesked salt i. så kan det eventuellt hjälpa. Välkommen hit förresten!
 21. Cleppa

  Martina Tips

  Testat Chrome. Edge och Explorer
 22. Cleppa

  Martina Tips

  Men då ska man ju veta exakt vad alla proven man vill ta heter...
 23. Cleppa

  Martina Tips

  Deras hemsida fungerar inte för mig. När jag ska söka efter t ex lab i Malmö så händer inget samma när jag försöker få fram de olika proverna...
 24. Cleppa

  Stanna i ketos

  En annan sak jag märkt men inte vet om jag skrivet här tidigare. Jag har fått mer hår på bröstet och magen och mina naglar är hårda och tjocka som rovdjursklor. Tror jag la märke till detta första gången efter kanske 2 år på LCHF. Någon annan som upplevt samma?
 25. Hmmm lösning både på klimathotet och brist på mat? https://www.nyteknik.se/innovation/da-ar-finska-bakterieproteinet-billigare-att-producera-an-soja-6983629