Cleppa

Medlem
 • Innehållsantal

  901
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  9

Allt postat av Cleppa

 1. Cleppa

  Stanna i ketos

  Jag är lite inne på stress.... Jobbar mycket. har mycket privat och numera i princip ingen stressreduktion från träning...
 2. Cleppa

  Stanna i ketos

  Tror inte det. borde väl märkas tydligare runt tatueringarna då...
 3. Cleppa

  Stanna i ketos

  Inte frusen och bara ont av nålen... Vaknar ca 0500 varje morgon och har väldigt väldigt svårt att somna om. jepp har fortfarande problem med pulsen eller det som händer när pulsen ökar.
 4. Cleppa

  Stanna i ketos

  I en jäkla svacka nu... Har försökt förnya min matlagning. jag lagar mest mat hemma och folk är trötta på det jag brukar laga så verkligen försökt förnya mig men tycker ingent smakar... Påbörjat en stor tatuering på mitt högra ben och första sittning gick bra och var som vanligt. började göra ont efter ca 4 timmar och olidligt efter ca 5.5 vid andra sittningen var jag nästan beredd att avbryta efter 3 minuter. var helt vidrigt, gjorde så jävla ont... Kan inte träna med någon reda. vädret suger. Va fan gör man? biter ihop?
 5. Cleppa

  Fläsklägg

  @Tureborgaren tack för svar!
 6. Cleppa

  Fläsklägg

  Jag har ju först på äldre dagar börjat laga mat mm så tänkte för första gången göra rotmos och fläsklägg. Eftersom jag inte visste vad fläsklägg är ringde jag min pappa och frågade. Började skratta när han berättade.... Ben av gris... dvs fläskLEG eller heter det lägg av annan anledning? De hade ingen fläsklägg i affären och då är det ändå en storbutik som styckar massa själv...
 7. Cleppa

  Huden på Keto

  Det är ju en sak att folk själv "tycker" att deras hud är bättre och något lite "starkare" att han spontant kommer in på att både min och kompisens hud är betydligt yngre...
 8. Cleppa

  Huden på Keto

  Av en slump gjorde min tatuerare och jag "upptäckten" att huden på människor i keto verkar mycket smidigare och "bättre" än på andra. Vi började prata lite om hud och ålder mm och då sa han plötsligt att det var " skumt" att både min och min kompis hud var så ung... vi är båda över 50 . Så inte statistiskt säkerställt men ändå lite kul.
 9. Innan fick jag upp recepten på svenska på Dietdoctorns hemsida men nu får jag dem bara på engelska. Är det en inställning och isåfall var hittar jag den?
 10. Hej Camilla. Jag har inte dina problem med hypoteros men för mig tog det ganska lång tid att komma förbi den sk ketoflu... Jag hade semester när jag gick super strikt och om jag kommer ihåg korrekt tog det ca 10 dagar. Huvudvärk. ingen sömn mm men sedan blev det fest... Jag mätte inte i början heller men skaffade sedan en blodketon mätare så jag faktiskt fick koll. Tror iofs inte det är jätteviktigt men alltid kul att mäta. Skriver om resan här: Ge inte upp. Det kommer att vända!
 11. Hej Bojan och välkommen hit Ja din insulinproduktion kommer att återgå till större produktion om du börjar äta kolhydrater igen. Den precis som nästan alla funktioner i kroppen regleras efter hur mycket det används så när du äter LCHF så regleras det ner sedan tar det ungefär en vecka att reglera upp det igen.
 12. Jag också! bästa typen av träning framför allt om man börjar som ganska otränad...
 13. Cleppa

  Stanna i ketos

  Jag har någon form av problem/sjukdom/okänt. Har skrivit lite om det tidigare. Gjort massor av tester för allt möjligt. Men de hittar inte orsaken. Detta har hållt på nästan 2 år och ofta kan jag inte träna med någon reda.... vid ca 150 i puls är det som om syret i kroppen bara tar slut och jag kan inte mer. Så läkarna Skickar mig på lite allt möjligt nu då de inte har någon som helst aning om vad det kan vara.... Dock väldigt skönt att det inte var hjärt/kärl problematik. Men fortfarande sjukt jobbigt att helt plötsligt inte kunna.
 14. Cleppa

  Stanna i ketos

  Goda och lite dåliga nyheter.... (svårt aqtt skriva med en hand) Fanns inga plack!!!!!!!!! Tydligen 2 falska positiva från Mri röntgen. Men då tillbaka på ruta ett....
 15. Cleppa

  Stanna i ketos

  Fan vad jag är under "attack" nu. Från alla håll. Alla vet ju att detta bara beror på min kost...
 16. Cleppa

  Stanna i ketos

  Fuck vad det snurrar i min skalle.... Har gjort en MRIröntgen på mina kranskärl och ska på måndag göra en "normal" kranskärlsröntgen inklusive 2 st ballongvidgningar.... Har två större plack som hindrar blodtillförseln till hjärtat och åtminstone den ena är inte kalk.... Läkaren har skrivit ut statiner och blodförtunnande medicin. De vill ha ner mitt kolesterol till under 2.... Hitills kan de inte svara på om det är gamla plack eller något nytt. Vet inte om de kan svara på det på måndag heller.... Tänker inte ta statinerna. Trots att jag fortfarande i stort sett tror att Ketos är det rätta så snurrar det ändå ganska mycket... tankar? ideer?
 17. Cleppa

  Stanna i ketos

  Haft maginfluensa... så inte ätit något alls på 2.5 dygn. Drucket lite lite vatten med salt. fick för mig att kolla BS och ketoner och blev förvånad. BS 5.2 Ketoner 0.9 Borde inte ketonerna varit mycket högra?
 18. Vill också som sören men dottern fyller 20 år så tveksam om hon skulle förstå...
 19. Cleppa

  Stanna i ketos

  Skumma mätvärden idag... Blodsocker 6,1 Ketoner 1.4 Tog då om sockervärdet och fick samma resultat. Har inte haft så högt BS på väldigt väldigt länge...
 20. Frukt är godis! Kexchocklad är godis! alltså är kexchocklad frukt!
 21. Cleppa

  Stanna i ketos

  Sömn sömn sömn.... Jag somnar normalt som en liten bebis när jag lägger mig för att sova men jag vaknar alltid ca 0500, i veckorna vill jag det men på helgerna skulle jag gärna sova någon timme till men det är ta mig fan omöjligt... Vill inte ställa frågan men är det åldern? eller är det så att min kropp är nöjd då eller är jag bara så van att vakna då att jag gör det autmatiskt... Jag är lite för trött så tror jag egentligen sover lite för lite... . Tips tankar ideer?
 22. Jag får ont i mina händer om jag slarvar , har fått för mig att det mest gäller om jag slarvar med mjölprodukter men inte helt hundra på det...