jesper

Medlem
 • Innehållsantal

  411
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

jesper vann senast 22 Augusti 2016

jesper hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

897 Enastående

Om jesper

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Male

Senaste besökare till profilen

272 profilvisningar
 1. Välkommen hit. och lycka till med din resa.
 2. För alla er som oroat er så kan jag meddela att jag köpt nya stickor idag och när jag kom hem ca 1.5 timme efter lunch tog ett BS prov så hade jag 4.7 så verkar ha varit stickorna som vanligt... Glad midsommar på er alla!
 3. Jag har också fått betydligt lägre blodtryck. har dock inte mätt på länge och i början fick jag också svim och yrselattacker. blev t o m svartlistad från blodgivning länge på grund av det. men nu märker/tänker jag inte på det längre så vet inte om det har gått upp lite igen eller om jag bara vant mig.
 4. Jag tror du fixar det men det kommer naturligtvis att vara tufft... Jag gör ofta så för hinna med all träning jag vill
 5. Jag som har ett barn med muskelsjukdom är väldigt glad att det finns vacciner... Han är i riskzon vid många olika sjukdomar och de sprids ju mindre ju fler som vaccinerar sig. Vad jag vet så finns det iprincip inga kända biverkrnar av de beprövade vaccinerna som är i närheten av riskerna med sjukdomarna...
 6. Nope inte i kylskåpet... Ska man det? Jag är 99.99% säker på att det är stickorna eller maskinen då jag ätit super super strikt och legat lågt i BS när jag mätt tidigare. förutom då när stickorna blivit gamla...
 7. hmm Datumet har inte gått ut men jag har haft dem länge... Kan det finnas "socker" i tvålen? ska genast prova att tvätta mig med diskmedel och sen testa.... återkommer. Nope inte bättre med diskmedel... Men sist var det stickorna iallafall. Ingen som har en Glukomen LX Plus att låna ut några dagar? eller iofs någon annan blodsocker mätare men då behöver jag låna några stickor också.
 8. Ingen aning men den sorten jag köper verkar iallafall fungera så.
 9. Precis som tidigare så har nu mina BS värden börjar skjuta i höjden... Men nu vet jag att det är stickorna som inte tål att lagras... Eftersom jag bara mäter sporadiskt numera... så har jag stickorna väldigt länge och de klarar inte det. Ketonstickorna som är förpackade på ett bättre sätt verkar fungera att lagra men inte BS stickorna. Tur att BS stickorna inte är så dyra att man kan slänga hälften.
 10. Stadstips

  Var på Surf shack igen och nu har de förutom Go naked burger Halomifries. Halomiost skuren i skiver typ pommes och friterad. riktigt gott!
 11. Vet inte om jag kvalificerar in mig men ger ju en del framför allt tränings råd. 50 plusare som jobbar med IT ( fast jobbar som chef så väldigt lite handson...) Men brinner för att lyfta och utveckla både personal och verksamhet. Tränar mycket och väldigt kost intresserad.
 12. Men fan zepp du börjar låta som en domedags profet Jag tror säkert man kan påverka t ex cancer med kosten precis om många andra saker i kroppen. men det är naturligtvis ingen garanti att man blir frisk eller cancerfri även om man gör allt "rätt"
 13. Fast iallafall mäta efter ett längre MAF pass tor jag skulle säga en del.
 14. MAF för kosten är TA DA lågkohhydrats kost
 15. Nu blir jag tjatig... MAF