Knugen

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

9 Neutral

Om Knugen

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack så jättemycket för svar! uppskattar det verkligen då jag har gått runt och grubblat om jag gör rätt eller ej. Jag tog i en ca 25-50gr smör i den grytan för att smör är gott Jag vill gärna gå ner till mellan 68-70 kg men jag funderar på att fortsätta äta som jag gör nu, maten är ju ändå så pass god plus att jag får äta hur mycket jag vill. Stämmer ganska bra att jag överäter onyttig mat, framför allt så småäter jag väldigt mycket men det har jag ju märkt på lchf att jag inte gör längre. Skulle vara så kul att komma hem till julen med målvikten. Men vad tror du om det här med rydbergsbearnaise? Är den okej? Ska inte äta kvarg till frukost imorgon utan det får bli fläsk och äg med mycket smör!
 2. Vad kul att du svarade så snabbt! Och tack! Idag började jag dagen med kvarg, sedan åt jag kålpudding med blomkålsmos till lunch vilket jag såg till att ha mycket smör och grädde i. Till kvälsmat åt jag en gryta med korv, indisk currypaste, brocoli, lite lök, zuchini, jalapenos och 2 skivor smält cheddarost, såg efter maten ar färdig att den currypasten låg 7gr kolhydrater per 100 gr men då jag bara använde ca 50 så borde detta vara okej? Jag är 26 år gammal, väger ca 80-81 kg och är ca 173 cm lång. Jag har varit godisberoende sen några år tillbaka därav har jag gått upp i vikt ganska mycket, har också ätit ganska mycket på kvällstider. En till fråga är om man gör en tomatbaserad gryta med mycket lchf grönsaker men inte så mycket fett, vad händer då? Mvh Knugen
 3. Hej alla glada LCHFre! Jag började med LCHF för 2 dagar sedan och tycker det funkar jättebra än så länge, det jag dock ororar mig lite för är att jag köper en hel del halvfabrikat. Jag kollar alltid på innehållsförteckningen så att det är 5gr eller mindre kolhydrater per 100 gram vilket det har varit. Undrar ju nu så klart om det är okej? Kommer jag att gå ner i vikt ändå eller måste jag börja laga mat från grunden? Jag gillar att äta rydbergs bea och smältcheddar, de jag köper innehåller båda under 5gr kolhydrater per 100 gr. Äter också vaniljkvarg till frukost vilket också knappt innehåller några kolhydrater. Mycket tacksam för svar! Ha en fin dag!