Gå till innehåll

Mitt nya liv

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Mitt nya liv

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack ni som svarade. Väntar med spänning på flera råd. När jag äntligen är hemma på kvällen orkar jag inte ens att koka ägg eller lägga upp en plocktallrik. Ser matlådor som enda utvägen
 2. Hej, Jag firar 1-års jubileum med LCHF, har nått min målvikt för ca 8 månader sedan och hållit den mha måttlig LCHF numera (en och annan liberal rätt slinker med också). Nu till frågan: har nu bytt jobb och det innebär ett långt pendlingsavstånd. Då hinner jag inte laga mat varje kväll utan får göra storkok på helgerna. Jag fryser in en del av matlådorna för att inte behöva äta så enformigt hela veckan. Använder ganska mycket frysta råvaror i min matlagning (ffa kött, fisk, grönsaker). Har för mig att det inte är så hälsosamt att frysa in dem en gång till. Eller spelar det ingen roll om det är färdiglagat? Vill också be om tips på era älskningsrecept för fryslådor. Har blivit en del grytor för min del, börjar tröttna på dem nu. Ha en bra dag!
 3. Jag är inne på min 3-e månad av strikt LCHF och har nått min målvikt. Har dock fortfarande lite kärlekshandtag kvar så jag fortsätter med strikt + styrketräning. Hade inte så mycket muskelkramp i början men nu är det riktigt besvärligt, vaknar flera gånger om natten. Gillar salt mat och saltar extra. Dricker ca 2,5 l (inkl det som ingår i maten) och käkar Magnesium puori (som rekommenderas av Diet Doctor) till natten. Vill helst inte äta fler piller men detta är jobbigt.
×
×
 • Skapa nytt...