Jump to content

Spratt

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Spratt's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

5

Reputation

  1. Hej Katerina, tack för ditt svar. Jag är 167 cm och väger 75 kg. Jag är absolut en av dem som blivit hjärntvättad av att man ska vara smal och snygg. Jag jobbar på det, men jag skulle vilja gå ner 8-10 kg, mest sitter ju på magen och låren. Jag har försökt mig på 16:8 men det funkar inte för mig, det är för länge utan mat och jag klarar det varken i huvudet eller i magen. Jag tänker absolut fortsätta med LCHF/KETO men är ändå besviken när jag hör så många som säger att kilona bara rinner av så fort man börjar med LCHF. Åter igen jämför jag mig med andra. Men tack för tips och stöd
  2. Hej, och tack. Jag är kvinna 34 år. Har föttbarn för 10 år sedan och har kvar lite "överflödigt" fett på magen som valkar sig. Jag har gjort en mätning på en tanita-våg och har svart på vitt att jag har förmycket fett på kroppen. Jag har mätt med måttband och inte heller märks där någon skillnad. Till frukost äter jag ägg och bacon, tonfiskröra, kesoplättar eller liknande. Lunch är ofta rester från dagen innan, tex zucchini, kött, och fet sås. Middagen är också fågel/fisk/kött med fet sås, olivolja till salladen, extra briost eller liknande. Jag småäter sällan meni bland blir det någon ölkorv, ost eller fläsksvålar. Jag dricker vatten. På lördagen unnar jag mig ett glas cola zero. men jag har helt hållt mig borta från godis, kakor eller annat som jag annars inte säger nej till. Vissa dagar har jag ätit lite smör som jag skurut i kuber för att få i mig extra fett. Jag har ett stillasittande jobb, men jag tränar på gym. Jag sover 7 h/ natt Jag mår bra i magen och sötsuget är under kontroll men vågen står still och jag minskar inte heller i centimeter. Och det gör mig både stressad och deprimerad.
  3. Hjälp, jag går inte ner något alls. Jag är inne på 5:e veckan med väldigt strikt LCHF. Jag trodde jag åt för lite fett, men det gör inget på sig. jag gick ner 1 kg men gick upp det ganska snabbt igen. Jag följer alla listor och anvisningar, tränar en del, äter begränsat med mejeriprodukter för att anpassa mig med till KETO, men icke. Min pojkvän har gått ner väldigt mycket med LCHF och för honom funkar det otroligt bra. Min enda skilland är att jag avskyr kaffe, så det dricker jag inte. men jag dricker te med kokosolja istället. Vi äter lika, men inget händer för mig. Jag mår bra i min mage och allt sockersug är borta och jag är inte längre beroende av energidrickor för att hålla mig vaken på eftermiddagarna. Men jag känner mig konstant deprimerad för att inget händer och känner att det är meningslöst att äta så strikt när inget händer. Finns det någon annan som varit med om samma? Jag såg detta som min sista diet att testa och fick hopp, men nu känner jag mig mer nere än innan jag började.
×
×
  • Create New...