Nath

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om Nath

 • Rank
  Nyanländ
 1. Nath

  Blodsockerfundering

  Fortsättning följer: Kan ha unnat mig nån kaka idag då jag bakade inför barnklas. BS innan kaka (kanske fler än en) 4.2 och två timmar efter 10.9. Skenar det bara för att jag inte är van äta kolhydrater? Eller är det lite väl stor ökning? Spännande se fasteblodsockret imorrn.
 2. Nath

  Blodsockerfundering

  Haha! Nä jag behöver inte gå ner i vikt faktiskt. Har snarare det omvända problemet. Ska försöka lista ut hur jag håller vikten, därav potatis (och att jag älskat potatis). BMI kring 20 för en trebarnsmamma på 34 känns ok. Har ätit hyfsat strikt i några månader så det kanske inte har hunnit stabilisera sig helt enkelt. Spännande. Är inte första vändan, klev av i våras just för att vikten gick för lågt. Önskar att jag tänkt på att ta prover innan jag skärpte mig så jag hade nått jämföra med. Hade problem med svängigt blodsocker och fick ta övergången till lchf jääävligt sakta. Västerlänsk livstil = sängliggande med önskekost då jag var gravid. Inte förvånad att det blev en graviddiabetes på det😂. Dock följdes det aldrig upp då jag blev livshotande sjuk i slutet av graviditeten och behövde omfattande vård av andra orsaker. Aja, faller jag av vet jag vad jag ska göra iaf. Har 2-3 andra autoimmuna sjukdommar så är beredd på allt😝.
 3. Nath

  Blodsockerfundering

  Tack Peter! Får helt enkelt spekulera tills den dagen jag övergår till normalkost. Om det ens händer, trivs bra såhär:)
 4. Nath

  Blodsockerfundering

  Har legat bra med fastesocker under 4 och ketos 2-3. Ingen större variation på blodsockret efter måltid heller. Har gått över 20gram kolhydrater (lite potatis, inte socker) några gånger och har då legat över 6 i fasteblodsocker. Som högst 6.5mml/l 2-3 dagar efter. Är det nått man får räkna med eller är det nått knas? Har inte kollat blodsockret på "normal" kost. Hade graviddiabetes med sista barnet och hög ärftlighet. Därför jag är nyfiken😊