John

Medlem
  • Innehållsantal

    169
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

59 Utmärkt

Om John

  • Rank
    Stammis
  1. Två friska personer avnjuter en stillsam middag i rofylld miljö. Den ena äter en bit kött, den andra pasta. Köttätaren får större insulinpåslag än ätaren av vit pasta. Pastaätaren kommer få för högt blodsocker, men kroppen bryr sig inte? Varför ger det lilla proteinet i köttet större insulinpåslag än alla kolhydraterna i pastan hos två friska, icke-stressade personer?
  2. Ja, tanken var att undkomma hungerkänslorna.
  3. Hej Tänkte prova på att fasta 2 dagar i veckan. Är olivolja förbjudet då?
  4. Är inte insulinets funktion att reglera blodsockret så kroppen inte skadas? Varför skulle kroppen tillåta en blodsockernivå som kan vara skadlig för den?
  5. Hur vet man om man har en så kallad låggradig, permanent inflammation i kroppen? Går det att mäta inflammationsnivån i kroppen genom ett blodprov eller liknande?
  6. Hur ska man tolka PUFA-siffrorna? Lägst risk hade de som åt mycket fleromättade fetter?
  7. Meningslöst köpa bakterier på burk alltså?
  8. Vad säger ni andra om dufvas svar? Dör större delen av bakterierna när de kommer ner i magen? Är det därför man måste fylla på med nya varje dag?
  9. Vad tror ni om detta? http://news.sciencemag.org/biology/2015/09/fish-oil-good-you-depends-your-dna
  10. John

    LCHF och amning?

    Ja, de verkar inte veta skillnaden mellan ketos och ketoacidos.
  11. Tror ni dom menar hela chilifrukten inklusive de små ljusa kornen? De senare är ju inte att leka med
  12. Ost är väl okej eller?
  13. Om det är Expressen så har du svaret på frågan precis där.
  14. Han verkar lida av grov verklighetsförnekelse. Jag vet att många diabetesmottagningar har en kurator, boka tid med en sådan kanske? Vet inte hur de hanterar LCHF-biten dock.