Jump to content

John

Medlem
 • Posts

  169
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by John

 1. Två friska personer avnjuter en stillsam middag i rofylld miljö. Den ena äter en bit kött, den andra pasta. Köttätaren får större insulinpåslag än ätaren av vit pasta. Pastaätaren kommer få för högt blodsocker, men kroppen bryr sig inte? Varför ger det lilla proteinet i köttet större insulinpåslag än alla kolhydraterna i pastan hos två friska, icke-stressade personer?
 2. Ja, tanken var att undkomma hungerkänslorna.
 3. Hej Tänkte prova på att fasta 2 dagar i veckan. Är olivolja förbjudet då?
 4. Är inte insulinets funktion att reglera blodsockret så kroppen inte skadas? Varför skulle kroppen tillåta en blodsockernivå som kan vara skadlig för den?
 5. Hur vet man om man har en så kallad låggradig, permanent inflammation i kroppen? Går det att mäta inflammationsnivån i kroppen genom ett blodprov eller liknande?
 6. Hur ska man tolka PUFA-siffrorna? Lägst risk hade de som åt mycket fleromättade fetter?
 7. Meningslöst köpa bakterier på burk alltså?
 8. Vad säger ni andra om dufvas svar? Dör större delen av bakterierna när de kommer ner i magen? Är det därför man måste fylla på med nya varje dag?
 9. Vad tror ni om detta? http://news.sciencemag.org/biology/2015/09/fish-oil-good-you-depends-your-dna
 10. John

  LCHF och amning?

  Ja, de verkar inte veta skillnaden mellan ketos och ketoacidos.
 11. Tror ni dom menar hela chilifrukten inklusive de små ljusa kornen? De senare är ju inte att leka med
 12. Ost är väl okej eller?
 13. Om det är Expressen så har du svaret på frågan precis där.
 14. Han verkar lida av grov verklighetsförnekelse. Jag vet att många diabetesmottagningar har en kurator, boka tid med en sådan kanske? Vet inte hur de hanterar LCHF-biten dock.
 15. 800 mikrogram blir väl 32 000 IE/IU, har du räknat rätt?
 16. Undrar också över detta, någon?
 17. Hur vet man om tarmfloran behöver bättras på med t ex Probiotika?
 18. Ost då? Det innehåller oftast 0 kolhydrater.
 19. Läste precis detta: http://www.svd.se/naringsliv/annu-en-tragedi-men-utan-omstuvning-i-kinnevik_4416889.svd En man som dog i "sviterna av diabetes" efter bara tio år med sjukdomen. Han gick bort vid bara 30-års ålder, så han måste fått diabetesen vid 20. Hur är det möjligt att dö redan vid 30 efter bara tio år med sjukdomen? Varierar sjukdomen så mycket från person till person?
 20. Jag tänkte inte så mycket på hunger utan att man hört genom åren att det är viktigt att få i sig protein direkt efter t ex styrketräning, att man inte tillgodogör sig träningspasset fullt ut annars?
 21. Ska man inte äta efter träning?
 22. John

  Jojo-bantning?

  Vad är det som gör att de som Jojo-bantar oftast går upp igen och i bland väger mer än innan de började? Är det kroppen som reagerar på något?
×
×
 • Create New...