Gå till innehåll

Ellie

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

19 Bra

Om Ellie

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack för input. Är nog fortfarande lite förvirrad, det verkar ändå vara lite godtyckligt hur man ska/kan tänka. Fast så är det ju å andra sidan med det mesta vad gäller kost och hälsa. Men kanske får jag försöka hitta min egen gräns. Och undvika sånt med allt för många ingredienser.
 2. Hej! Jag har ju förstått att man ska undvika processad mat. Pga tillsatt socker, dåliga fetter och annat... Det pratas om att man ska äta mat som ser ut som den gör i naturen. Inget i förpackning. Jag förstår ju grejen: käka en bit lax i stället för Gorbys. Så långt är jag med! Men hur ska man tänka med all den mat som kommer i förpackningar som man (jag) ändå använder till vardags? Krossade tomater, tomatpure’, dijonsenap, tamarisoja osv. Krossade tomater tror jag inte växer i kartong på nån buske. Det är ju processad mat då, eller? Blir förvirrad av all dubbel information överall
 3. https://www.lifezone.se/recept/fisk-respt/lchf-tuna-melt-grymt-gott/ Ett recept.
 4. Hej Tomas! De du hittat ser ut att vara tillverkade på ungefär samma sätt som de som säljs här: https://www.purepasta.se De är absolut ok ur lchf-synpunkt, men de innehåller ju noll näring, så se till att resten av måltiden är näringstät och fet och använd dessa som utfyllnad och för pastakänslan. Så är dom toppen!
×
×
 • Skapa nytt...