Gå till innehåll

VeganismÄrEnKult

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om VeganismÄrEnKult

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kaninmat är skit och kommer alltid vara det, på sin höjd en resurs (gathering and forage) i brist på byten (jägare som vi faktiskt är).
 2. Tar dom inte upp det viktiga gällande organer så är det inte intressant. Det carnivore dietister misslyckas med är att äta just saker som lever. Vissa av dom tror att det går bra med enbart kött och fett. (Det går dock bättre om köttet är gräsbetat från födsel till slakt p.g.a bättre kvalitet, mer vitaminer osv i köttet och fettet). Det har större betydelse än man tror.
 3. Den enda grönsaken jag accepterar på min tallrik är blomkål i och med att du kan göra så mycket med den. Och även det försöker jag använda lite av. Annars hatar jag kaninmat. Du är en jägare. Inte en kanin.
 4. Det kan kännas konstigt i början eftersom LCHF mättar oftast rejält och man inte känner sig hungrig. Men man är mentalt inställd på att äta 3 mål eller fler om dagen. Det kommer eventuellt att gå över. Ät när du är hungrig och bara om du är hungrig (med vissa undantag som anges nedan, kan finnas flera). Har du diabetes eller något annat som spökar så kan det vara viktigare att äta vid fasta tider osv för att hålla blodsockret i kontroll. Diabetes Typ 1 är superviktigt att dom äter korrekt och ska följa sin läkares ordination. Kan vara svårt att hitta en LCHF vänlig läkare dock beroen
 5. Den sista delen kan jag ge ett svar på: Jag anser att det är viktigare att du har en hälsosam fettprocent på din kropp än exakt hur mycket du väger. BMI ska aldrig tas som en exakt vetenskap. Det är den absolut "billigaste" sättet att veta lite mer om din hälsa. Men resultatet och träffsäkerheten är därefter. Du kan ha en BMI på över 25 och anses vara "överviktig" utan att du faktiskt är det om du har tillräckligt med muskler i kroppen som tynger ner dig (även högre densitet i benen p.g.a bra hälsosam livstil kan göra kroppen tungare). BMI bryr sig bara om din längd, kön och vik
×
×
 • Skapa nytt...