Jump to content

Mig

Medlem
 • Posts

  350
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mig's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

153

Reputation

 1. Undrade det en period jag oxå. Fick diarré av Xtra galla. Blev inte mätt heller. Känns liksom att jag inte blir mätt/nöjd utan nått sött på slutet av måltiden.
 2. Tack. Äter bra med mkt näring, men som jag skrev verkar det som att fettet i maten inte tillgodoses. Och då kan man få näringsbrister oavsett kost. Nån med erfarenhet eller som vet nått om när fettet inte "används" i kroppen?
 3. Undrar på om nån vet vad man ska göra om man inte kan nyttja sig av fettet man äter. Verkar iaf så. Har kalla händer och fötter, så verkar som att kroppen inte får nog näring och går på sparlåga.
 4. Äter inte mejerier och inte kokosprodukter. Har nån tips på hur jag ska få upp fetthalten? Eller är det nog med feta köttbitar? Det blir ju då oavsett mer protein än fett, samlat sett.
 5. Mätte fastande blodsocker idag. 5,7. Är inte det ganska högt blodsocker på fastande mage?
 6. Förstår det. Svarade cederulla. Det måste ju vara lov...
 7. Tack för förslag ang tråd. Får dock inte svar på frågan ang äpplecidervinäger och citronvatten.
 8. Men det säjs ju att både äppelcidervinäger och citronvatten kan intas under fasta. Men det förstår inte jag. Det är ju kolhydrater, och det ökar ju insulinet. Då bryts ju fastan. Nån som vet?
 9. Har läst nån stans att autofagin är väldigt sensitiv, man borde inte äta fett då och inte ens äppelcidervinäger pga kolhydrater. Det stoppar autofagin.
 10. Intressant. Kanske det är det? Men det står att man måste(?) vara överviktig för att det skulle kunna vara leptinet. Men å andra sidan, det är så skönt att fasta. Mindre hungrig då (tror jag; var en stund sedan jag körde en långfasta). Ska göra det nu och se. Om jag inte känner onormal hunger ila fasta, då är det iaf inte leptinet.
 11. Problemet är att jag är hungrig. Speciellt kort tid efter.
 12. Ja, jag äter fett, 80-90e%.
 13. Dragit ner m protein pga levern. Äter protein. Men inte lika mkt som förut. Åt då ca 200 g och uppöver. Tycker om kött. Men saken är den att jag inte känner mättnad, gjorde inte det när jag åt mkt protein tidigare heller. Nån som har tips för att känna sig mer mätt? Jag blev lixom mer mätt när jag åt choklad och kakor. Då kände jag mätthetskänsla. Och nej, jag snackar inte om den jobbiga övermättnaden som kolhydrater kan ge.
 14. Fått beskjed från läkare. Problem med levern.
×
×
 • Create New...